Deze twee acteurs maken hun entree in GTST
Bron: RTL / Feriet Tunc

Deze twee acteurs maken hun entree in GTST

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Kees Boot en Babette van Veen zijn weer te zien in Goede Tijden Slechte Tijden. Voor Kees is het de eerste keer dat hij te zien is in Meerdijk. Babette was de afgelopen jaren al te zien, in de serie maar moest vorig jaar afscheid nemen van de soap.

Kees Boot gaat de nieuwe huisarts spelen in Meerdijk. "Ik word de nieuwe huisarts in het dorp, Luuk. Dus iedereen komt lekker bij mij langs", vertelt hij aan RTL Boulevard. Eerder waren Peter Post en Joep Sertons te zien als arts. Hij zal in Meerdijk een nieuwe huisarts praktijk openen. Babette van Veen keert terug in de rol van Linda Dekker en daar heeft ze heel veel zin in vertelt ze aan RTL Boulevard. "Linda komt weer terug in Meerdijk. Ik zag het echt niet aankomen. Ik had mijn spulletjes gepakt, ik had afscheid genomen."

Ze speelde jarenlang de rol en was naast Joep Sertons te zien. Het is niet duidelijk hoelang Linda weer te zien zal zijn. Ze maken maandag al hun debuut in de serie op Videoland. De afleveringen met Kees en Babette zijn volgende week te zien bij RTL4.

Goede Tijden, Slechte Tijden is van maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!