Deze week in GTST: Kan Nina een keuze maken tussen de twee mannen?
Bron: RTL/Feriet Tunc

Deze week in GTST: Kan Nina een keuze maken tussen de twee mannen?

Geschreven door Annemarie van der Ploeg Laatste update:

Elke maandag blikt Annemarie vooruit op de komende week in GTST.

Lars vertelt Nina dat hij weggaat. Waar gaat hij naartoe? Ze zullen elkaar wel missen, maar het moet. Bing weet niet wat er toch met Nina aan de hand is. Als Daan haar bezoekt doet Nina een bekentenis. En Daan vertelt wat Ludo heeft gedaan. Daardoor wil Nina ook niet met hem praten als ze bij haar ouders is.

Janine merkt hoe Nina tegen haar vader doet. Dan gaat Nina naar Lars. Vertelt zij hem de waarheid over de actie van Ludo en gelooft hij haar dan? Ludo zoekt Nina op kantoor op en wil haar uithoren. Vertelt zij hem wat haar dwars zit? Ludo bekent Janine wat hij heeft gedaan, waarop zij zegt puin te gaan ruimen.

Janine gaat praten met Nina. Weet Nina nu wat ze moet doen? Bing stuurt haar een dikke kus vanuit Maastricht. Lars wil weten waar hij aan toe is en zoekt haar op kantoor op. Gaat ze voor hem kiezen? Nina vindt de trouwbelofte van Bing onder een kussen. Wat gaat zij doen?

Rick leest dat er asbest verwijderd wordt in de flat en dat de huisbaas gaat renoveren. Wil Shanti dit wel nu zij bijna uitgerekend is? Ze raakt helemaal overstuur en scheldt zelfs Rick uit. Bereikt zij wat als ze de huisbaas belt? En wat is haar volgende plan?

Daan komt bij ze koken. Rick denkt dat ze maar een dag het huis uit moeten als er asbest wordt verwijderd maar Shanti heeft een andere mening. Er volgt een email met aan aanbod van de huisbaas. Wat denkt Shanti hiervan? Rick heeft ingepakt om met haar naar een hotel te gaan. Gaat huisbaas Agaath akkoord met het voorstel van Shanti?

Tijdens de BBQ moet zij naar het toilet en gaat de flat binnen. Er worden al voorbereidingen getroffen voor de werkzaamheden maar zij mag naar binnen. Dan gebeurt er iets vreselijks en Shanti zit ingesloten. Komt zij levend uit de flat als Daan haar eruit probeert te halen?

Julian komt bij Marwan in de Buurtsuper. Wat moeten ze doen om van Philippa af te komen? Moeten ze naar de politie gaan? Als Julian thuiskomt, vertelt hij aan Saskia wat hij heeft gedaan. Wat vindt Saskia dat hij moet doen?

Intussen heeft Laura een verrassing voor het gezin Verduyn. Ze heeft een etentje georganiseerd en tijdens dat etentje zal er nog een verrassing komen. Daarna volgt er nog een bekentenis van Henk en Steef.

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 uur te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!