Deze week in GTST: Bloeit er liefde op tussen Linda en Luuk?
Bron: RTL / Jasper Suyk

Deze week in GTST: Bloeit er liefde op tussen Linda en Luuk?

Geschreven door Marietta Willems

Elke maandag blikt Marietta vooruit op de komende week in GTST.

Merel krijgt de uitslag te horen van de politieacademie. Zal ze worden aangenomen? Of kan ze het wel vergeten door de zaak van de gestolen diamanten waar haar vader bij betrokken is?

Verder voelt Julian zich niet gehoord door zijn familie. De advocaat die Laura geregeld heeft, komt langs om de strafeis van het Openbaar Ministerie bekend te maken. Maar wat zal die strafeis zijn?

Officemanager

Nadat Stefano een oude bekende heeft gebeld om (weer) voor hem komen te werken, neemt hij haar aan als nieuwe officemanager. Maar wie is zij precies en wat komt ze doen? Daan zint op een plan, hoe gaat Stefano reageren op zijn idee?

Lynn voelt zich steeds ongemakkelijker in het Landhuis van Ludo en Janine. Ze vindt het werk een beetje saai worden en zoekt een andere uitdaging. Merel heeft een voorstel. Wat zal die voorstel zijn?

Liefde?

Linda voelt zich niet serieus genomen door Luuk. Als Luuk zijn papieren vergeet, besluit Linda om het even langs te brengen bij hem thuis. De twee hebben een leuk gesprek. Wanneer Linda weer weg wil, doet haar auto het niet. Hoe zal dit aflopen? Zal de liefde tussen hun dan toch opbloeien?

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!