Deze week in GTST: Saskia viert huwelijksjubileum zonder Julian
Bron: RTL

Deze week in GTST: Saskia viert huwelijksjubileum zonder Julian

Geschreven door Marietta Willems Laatste update:

Elke maandag blikt Marietta vooruit op de komende week in GTST.

Julian en Saskia zijn 20 jaar getrouwd. Om dat te vieren willen Merel, Steef en Demi Saskia verrassen. Zonder te overleggen nodigt Steef Lynn uit om ook te komen. Merel is hier helemaal niet blij mee. Ze geeft Steef op z’n kop en die schrikt daar van. Zo erg dat er wat verschrikkelijks gebeurd. Wat is er aan de hand?

Daan is bezig met een offerte. Als hij even weg loopt wordt het hele document door een onbekend iemand gewist. Daan snapt er niks van. Cato denkt dat Stefano er iets mee te maken heeft. Als Daan vraagt aan Cato om het uit te zoeken, zegt ze dat er precies was ingelogd rond het tijdstip dat de offerte kwijt was. Daan vertrouwt Cato niet meer. Hoe zal dit aflopen?

Gevolgen

Nina en Bing willen dat Nola naar een andere klas gaat. Weg bij Chanel. Als Nola weer terug is van een tripje New York met haar oma, heeft ze iets te vertellen. Wat zal dat zijn?

Shanti zoekt hulp bij haar vriendinnen. Ze hebben een gezellig avondje in CS met pizza en wijn, maar Linda moet alweer snel weg. Shanti en Saskia besluiten samen een film te kijken, alleen heeft Shanti er geen zin meer in. In de Koning komt Daan samen met Louise binnen. Louise is lekker aan het spelen, maar een andere klant ergert zich aan haar. Als de klant bij Louise komt, grijpt Shanti in. Met alle gevolgen van dien.

Nieuw huis

Laura neemt een kijkje in haar nieuwe appartement en is er helemaal weg van. Ze wil er meteen slapen. Ook wil ze zelf de muur verven en de tegels doen in de badkamer. Samen gaan ze aan de slag. Toch is Henk teleurgesteld, maar waarover?

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!