Deze week in GTST: Linda geeft leugen toe aan Luuk
Bron: RTL

Deze week in GTST: Linda geeft leugen toe aan Luuk

Geschreven door Marietta Willems

Elke maandag blikt Marietta vooruit op de komende week in GTST.

Shanti en Rik schrikken als ze in de krant lezen dat De Koning gaat veranderen. De Koning gaat omgetoverd worden naar een friettent. Ze besluiten zich er niet mee te bemoeien en gaan verder met de inrichting voor hun nieuwe huis. Maar wanneer Saskia langskomt bedenken ze zich en hebben ze een idee. Welk idee?

Henk en Laura zijn druk bezig met de voorbereidingen van de bruiloft. Het verloopt alleen wat moeizaam, dus bied Linda zich aan om te helpen. Henk geeft aan dat dat niet nodig is, omdat ze Weddingplanner willen inhuren en geld geen rol speelt. Als Henk een filmpje met Linda voor Laura aan het maken is, wordt ie geappt door de weddingplanner. Die geeft hun een opdracht om foto’s te sturen voor een foto collage. Henk is het hier niet zo mee eens, omdat er nu alleen maar meer werk bij komt. Hoe gaat dit verder?

Bekende artiest

Janine wilt haar sport abonnement opzeggen bij Bing en probeert hem gelijk over te halen om naar de voorstelling van Nola te kunnen gaan. Dit lukt niet, omdat Nina met haar heeft gebroken en Bing en de kinderen achter haar staan. Als Nola hoort dat Maxim Froger komt optreden in de talkshow van Janine, is ze door het dolle heen. Ze wilt daar heel graag naar toe, maar Nina vind dit geen goed idee. Nola gaat toch tijdens de voorbereidingen even langs de Rozenboom. Hoe loopt dit af?

Als Stefano met Rik in de auto zit, komen ze Merel tegen. Hij bied haar een lift aan, maar Merel vind dat niet nodig. Rik is verbaast als Stefano vertelt dat ze elkaar heel goed kennen. De volgende ochtend belt Merel naar Stefano of hij haar naar het station wilt brengen. Met zijn nieuwe auto brengt hij Merel naar Apeldoorn. Hij gaat voor zichzelf beginnen nu hij weg is bij het Veilinghuis. Ludo krijgt een investeerder op bezoek die vraagt of hij met Stefano in zee moet gaan. Ludo wacht op Stefano in de Rozenboom en maakt hem iets duidelijk. Maar wat?

Gelogen

Luuk is geschokt als Linda toegeeft tegen hem gelogen te hebben over het medische dossier van Stanley. Ze vertrekt naar de Rozenboom en meld zich ziek bij de Praktijk. Luuk gaat langs Stanley in het ziekenhuis om te kijken hoe het met hem gaat. Dan komt Bing en vraagt Luuk nogmaals of hij Stanley heeft verwezen naar de arts. Gaat Luuk hier antwoord op geven?

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!