Deze week in GTST: Henk maakt achter de rug van Laura om een afspraak bij de dokter
Bron: RTL

Deze week in GTST: Henk maakt achter de rug van Laura om een afspraak bij de dokter

Geschreven door Marietta Willems Laatste update:

Elke maandag blikt Marietta vooruit op de komende week in GTST.

Henk heeft, achter de rug van Laura om, een afspraak bij de dokter gemaakt. Als hij met Laura in de Koning zit, wordt ie gebeld door de nieuwe hulp van de Buurtsuper dat hij snel naar huis moet vanwege een noodgeval en dat Henk zolang moet komen werken. Henk gaat ernaartoe, maar hoopt dat hij optijd weer terug is voor de afspraak. Hij is gelukkig optijd en samen gaan ze de spreekkamer in van Luuk. Die stelt een aantal vragen, waardoor Laura vindt dat hij (en ook Henk) raar doen. Ze wordt boos en loopt weg. Buiten gaat het bijna fout. Wat gaat er gebeuren?

Julian en Saskia willen een cocktailavond houden in de Koning en daarom hebben ze alvast wat cocktails gemaakt. De cocktails zijn alleen nog niet zo’n groot succes. Wanneer Jonathan langskomt, laat hij weten dat hij wel een mooi recept heeft en belooft het hun te leren. Als Julian en Saskia ervan drinken, zijn ze erg enthousiast over Jonathan’s recept. Tijdens de cocktail avond houd Saskia alle balen in de lucht, want ondanks de drukte moet en zal het een succes worden. Gaat het een succes worden?

In het diepe

Merel heeft haar eerste dag op haar nieuwe stageplek. Als ze surveillancedienst heeft krijgt ze een melding van een ernstig ongeluk. Samen met haar collega gaat ze er naar toe. Helaas is het niet goed afgelopen en wordt er aan Merel gevraagd of zij het slechte nieuws wilt vertellen aan de familie. Merel vindt dit te spannend en geeft aan het niet te kunnen. Gaat ze zich bedenken?

Als Stefano met Merel op de hotelkamer zit, wordt er aangeklopt. Het is Ludo. Merel verstopt zich snel en Stefano doet de deur open. Ludo waardeert het dat Stefano zijn excuses heeft aangeboden over wat die heeft gedaan en dus stelt Ludo voor om dat wat er gebeurt is achter hun te laten. Ook doet hij hem een aantrekkelijk aanbod. Namelijk om weer bij het Veilinghuis te komen werken. Dit overvalt Stefano. Wat gaat hij doen?

Tas

De voorbereidingen voor het feestje van Nola zijn in volle gang. Nina en Janine zitten samen in CS om te brainstormen. Janine heeft het idee om een themafeest te organiseren. Nina vindt dit eerst geen goed idee, maar laat zich door Shanti overhalen. Wanneer Bing thuis aan het opruimen is, schrikt hij van iets wat in Nola’s tas zit. Wat zal dat zijn?

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!