Deze week in GTST: Ludo past op Dolly
Bron: RTL / Jasper Suyk

Deze week in GTST: Ludo past op Dolly

Geschreven door Marietta Willems Laatste update:

Elke maandag blikt Marietta vooruit op de komende week in GTST.

Wanneer Elisa moet passen op Dolly omdat Merel een noodgeval heeft op haar werk, neemt ze haar mee naar Ludo en Janine. Ludo is het er niet helemaal mee eens. Elisa besluit om het te regelen met Dolly en later te beginnen met werken, maar Ludo ziet dit niet zitten. Dan stelt Janine voor dat Ludo wel even op Dolly kan passen. Zal dat wel goed gaan?

Nina is verrast als Monica haar excuses aanbiedt voor haar plotselinge voorstel. Ze hebben een leuk gesprek met elkaar. Wanneer Monica weer weggaat en Nina met haar meeloopt, ziet ze Bing zitten. Als ze aan hem vraagt wat er is, komt Bing met een onverwacht voorstel. Maar welk voorstel?

Merkwaardig cadeau

Nadat Rik heeft gezien dat Mats dakloos is, neemt hij hem mee naar zijn huis. Hij mag daar tijdelijk blijven totdat zijn wond over is. Maar dan krijgt Mats verhoging. Rik besluit Luuk te bellen. Hoe gaat dit verder?

Linda en Janine zitten een drankje te drinken in de Koning, als Linda vertelt dat Luuk heeft gezegd dat er een grote doos is bezorgd voor haar van de baron. Ze gaan naar de boot waar het pak staat. Vol nieuwsgierigheid maken ze het open. Eenmaal open gemaakt krijgen ze de schrik van hun leven. Wat zal er in de doos zitten?

Gevonden

Henk schrikt als hij een flashback krijgt van Margriet in de auto tijdens het ongeluk en verbergt dit voor Laura. Hij neemt contact op met Jonathan. Ondertussen hebben Merel en Jonathan Margriet mee naar het Paleis genomen. Merel wil dat Margriet zichzelf gaat aangeven bij de politie. Hoe loopt dit af?

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!