Deze week in GTST: Janine krijgt onomstotelijk bewijs in handen
Bron: RTL / Jasper Suyk

Deze week in GTST: Janine krijgt onomstotelijk bewijs in handen

Geschreven door Marietta Willems

Elke maandag blikt Marietta vooruit op de komende week in GTST.

 

Ludo vraagt aan Janine of ze zeker is van haar plan als ze onomstotelijk bewijs in handen krijgt. Janine vindt dat de waarheid vertelt moet worden. Ze nodigt de zenderbaas Martijn speciaal uit om te komen kijken. Wanneer de uitzending bijna ten einde is vertelt ze haar verhaal. Hoe loopt dit af?

Als Bing beneden in BOKS komt, ziet hij een tas liggen. Hij besluit erin te kijken. Maar net als hij hem open wil maken, wordt hij betrapt door Elisa. Bing denkt dat hij gek wordt. Hoe gaat dit verder?

Oordoppen

Henk probeert zich niet te ergeren aan het pianospel van Laura. Dit gaat moeilijker dan gedacht, dus gaat hij naar Steef. Steef heeft wat voor Henk. Hij geeft hem oordoppen. Gaat Laura daar achter komen?

Julian vertelt aan Rik wat er speelt tussen hem en Saskia. Rik geeft hem het advies om haar met iets te verrassen. Julian laat zich overtuigen van zijn idee. Hij neemt Saskia mee naar de Rozenboom om daar te overnachten. Als ze daar zijn komt Saskia met een verrassend nieuwtje. Welk nieuwtje?

Alleen

Stefano wil vertrekken naar zijn revalidatietraining. Omdat Merel naar haar werk moet, belt hij een taxi. Die kan hem pas over een uur ophalen. Hij besluit alleen te gaan. Maar gaat dat wel goed?

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!