Inge Schrama verlaat tijdelijk GTST

SjorsGoede Tijden, Slechte Tijden (GTST) moet het even zonder Inge Schrama gaan doen. De actrice is al jarenlang te zien als Sjors Langeveld. In het echte leven is Inge inmiddels bevallen van haar tweede kindje. Hierdoor kon de actrice even haar rol van Sjors niet langer vertolken. De schrijvers van GTST hebben een hele bijzondere manier gevonden om Sjors tijdelijk uit de soapserie te schrijven.

Donderdagavond ontving Sjors een telefoontje van haar halfzusje Wiet (Pip Pellens). Zij vroeg aan Sjors om direct naar haar toe te komen. Op dit moment zit Wiet is Rusland.  Daar zit zij omdat zij onderzoek deed naar Martine Hafkamp (Inge Iepenburg). Samen met Jack (Mark van Eeuwen) ging Wiet op zoek naar de moeder van Sjors. Zij zaten op het juiste spoor en nu roept Wiet de hulp in van Sjors. 

Martine Hafkamp was ineens spoorloos van de aardbodem verdwenen. Tijdens een conflict met zakenman Ludo (Erik de Vogel) kreeg zij Ludo vol tegen zich. Hij zorgde ervoor dat Martine verdween. Maar Martine deed Ludo een belofte dat hij spijt zou krijgen. Jaren later lijkt de wraak op gang te komen. Maar wat is Martine van plan? Kan Sjors haar moeder tegenhouden?

De kijker kon via de GTST Meerdijk app de hele verhaallijn rondom Wiet volgen. Hierin werd al snel duidelijk dat Martine gevonden was. In Rusland is Martine bezig om haar plan te laten slagen. Ook is Martine bezig om achter Maxime (Marjolein Keuning) aan te gaan. Ludo’s zus Maxime verblijft op dit moment in Frankrijk. Samen met Robert (Wilbert Gieske) is zij afgereisd naar Frankrijk. Wat Maxime allemaal staat te wachten is nog niet duidelijk.

Hoe zal Ludo gaan reageren wanneer Martine ineens weer opduikt? Hij weet niet beter dan dat Martine verdwenen is. Ook zal het voor Sjors een shock zijn om haar moeder weer te zien. Destijds had Sjors veel moeite om haar moeder te moeten missen. Zeker omdat zij wist dat Ludo hier meer over wist.

Maar of Martine ook daadwerkelijk weer in GTST te zien zal zijn is nog de vraag. Actrice Inge Iepenburg gaf al vaak aan dat ze niet terug keerde in de soap van RTL 4. Hoe GTST haar ‘terugkeer’ in de soap zal laten verlopen is nog niet duidelijk. Waarschijnlijk is alles te volgen via de speciale GTST Meerdijk app.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Bekijk GTST terug via TVblik. 

Geef een reactie