Jochem van Gelder maakt nieuwe kindershow voor RTL

Jochem van Gelder gaat voor RTL4 een nieuwe kindershow maken. De presentator die afgelopen seizoen nog programma’s als Lachen om Home Video’s presenteerde bij de grote concurrent, gaat voor RTL4 het nieuwe praatjesmakers programma maken.

In het nieuwe programma Later Als Ik Groot Ben dat al vanaf zaterdag 9 december te zien is bij RTL worden kinderen uit groep 7 of 8 geholpen met hun droomberoep. ”In het programma ga ik met kinderen in gesprek over de beroepen die ze in hun hoofd hebben en gaan we na of het ook echt hun droomberoep is. “

Jochem vervolgt: “We gaan kijken welke studie ze moeten doen, wat de leuke kanten van een beroep zijn, maar ook wat de minder leuke kanten zijn”, zo laat Jochem vrijdag weten in RTL Boulevard.

Jochem heeft er zin in zo laat die weten. “Ik vind het te gek om te doen omdat het programma mij ook weer een beetje het Willem Wever-gevoel geeft.”

Het contract van Van Gelder bij SBS werd eerder dit jaar in goed overleg niet verlengd toen bleek dat hij er geen programma kon maken die aansloten bij zijn ambities. Eerder stapte hij met de zelfde reden op bij de NCRV. Bij SBS6 was Van Gelder te ze in Bon je met de Buren en Lachen om home video’s.

Zet je wekker voor Later Als Ik Groot Ben op TVblik.nl/later-als-ik-groot-ben

Foto: SBS/Elvin

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *