Justin Timberlake voor twee concerten naar Nederland

Justin Timberlake komt dit jaar voor 2 concerten naar Nederland. De zanger komt op 15 juli naar de Ziggo Dome in Amsterdam en staat een maand later op 24 augustus in GelreDome in Arnhem. Justin Timberlake kondigde vandaag aan dat hij The Man Of The Woods Tour ook naar Europa brengt.

Volgend op zijn langverwachte album Man Of The Woods en zijn epische Pepsi Super Bowl LII Halftime Show-optreden kondigt Justin Timberlake vandaag tourdata aan in Europa en het Verenigd Koninkrijk voor zijn The Man Of The Woods Tour. 

De tournee begint op 22 juni in Parijs en bevat 16 optredens in onder meer Londen, Amsterdam, Stockholm, Kopenhagen, Arnhem en Berlijn. Daarnaast voegt hij een tweede deel toe aan zijn tot nu toe uitverkochte Noord-Amerikaanse tournee. Nadat hij al extra shows aankondigde in tien Amerikaanse steden, voegt Timberlake in het najaar ook nog 31 optredens door heel Noord-Amerika en Canada toe.

Dat is inclusief tweede en derde shows in Chicago, Toronto, New York City, Los Angeles, Las Vegas, Boston, Philadelphia, Washington, Houston, Dallas, Pittsburgh, Cleveland, Atlanta en Memphis.

Voor The Man Of The Woods Tour zijn al meer dan 450.000 tickets verkocht, verdeeld over de eerder aangekondigde Amerikaanse optredens.

De kaartverkoop voor beide concerten begint maandag 12 februari om 10.00 uur via Ticketmaster.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *