Makers New Kids maken nieuwe comedyserie

De makers van New Kids gaan een nieuwe comedyserie maken voor Videoland. In de serie Random Shit speelt Henry van Loon de hoofdrol, die 21 verschillende hoofdrollen speelt.

In de serie wordt Henry uitgenodigd op het hoofdkantoor om een hitserie met zichzelf in de hoofdrol te bedenken. In acht afleveringen, geregisseerd door verschillende uitgesproken Nederlandse komedieregisseurs, zie je de meest grove, verrassende, lompe, grappige, uitbundige sketches en verhalen.

Videoland gaf komediemakers Steffen & Flip de complete vrijheid om te maken wat ze wilden; “Als je iets uitgesprokens en vernieuwends wilt creëren zoals Random Shit kan dat alleen in complete vrijheid voor de makers. Je gaat van de serie houden of je haat het, er zit weinig tussenin”, aldus de makers. Voor hoofdrolspeler Henry van Loon was het maken van Random Shit een kwestie van complete overgave en talloze transformaties; “Ik heb in drie maanden meer personages gespeeld dan in de afgelopen vijf jaar. Het was heel bijzonder om met zoveel verschillende komediemakers te werken. Allen met de meest idiote, bizarre, grappige ideeën. Dit is een heel bijzonder project.”

Random Shit is vanaf 18 april alleen te zien bij Videoland.

Geef een reactie