Makers Streetlab nemen tijdelijke break

De mannen van Streetlab nemen een tijdelijk pauze. Veel opnames voor het nieuwe programma zijn mislukt door de bekendheid van de mannen. Eerder werd het programma al stopgezet omdat Jasper Demollin een hersenschudding opliep.

“Het kwam de andere jongens ook wel goed uit om even een stap terug te doen, we waren al zo lang ononderbroken aan het beuken. En komend jaar ga ik fulltime aan de slag voor de musical All stars, van oktober tot mei volgend jaar spelen we zo’n honderdvijftig voorstellingen”, laat Demollin weten in Viva.

Een definitief einde voor Streetlab zit er niet in, de mannen keren hoe dan ook terug. “We zijn nog steeds vrienden en willen graag samen dingen maken, dat gaat in de toekomst ook zeker weer gebeuren. In welke vorm, dat weten we alleen nog niet, misschien film en theater.”

“Want we kunnen niet altijd die sociale experimenten blijven doen; sinds de Gouden Televizier-Ring-nominatie mislukten veel experimenten. Mensen op straat wisten al wie we waren voordat we ze aanspraken. Daarom zijn we met Streetlab ook naar het buitenland gegaan.”

Foto: KRO-NCRV/Stijn Ghijsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *