Married At First Sight - Match or Mistake: Mike is een billen-man, Elanor komt 3 meter ‘been’ tegen
Bron: RTL / Jasper Suyk

Married At First Sight - Match or Mistake: Mike is een billen-man, Elanor komt 3 meter ‘been’ tegen

Geschreven door Sonja Koolen-Masseling

De intimiteitsweek is in volle gang dus de vraag is ‘Wie gaat wát met wie’ doen? Of is het de bedoeling dat ze dit wél met hun eigen partner doen? Lijkt me erg ongemakkelijk voor bepaalde koppels en het is maar goed dat Wendy en Jeroen het strijdtoneel hebben verlaten.

Ik hoef dit niet te weten van je

Ook Rosa en Roy doen de intimiteitsweek. WAAROM??? Rosa wil toch helemaal niet van Roy weten hoe belangrijk hij het klaarkomen vindt. Al snel blijkt dat ze ook hier niet op één lijn liggen. Roy vindt zichzelf best experimenteel. Ik heb er totaal geen beeld bij.

Ik zie een bouwvakker die meer van het ‘hatseflats en hoppakee’ is, maar misschien zit ik ernaast. Aan voorspel doet Roy in ieder geval niet. Dat bevestigd mijn beeld wel een beetje. 

Jij hebt toch 4 meiden op één dag geneukt?

Roy speelt een lekker toneelspel met het nodige haantjesgedrag. Hij zegt doodleuk dat hij ‘érg selectief’ is met het delen van intieme informatie. Ik weet het niet Roy, maar dit hele 'klaar-kom-verhaal' komt op de beeldbuis.

Rosa doet er nog even een schepje bovenop: “Ben jij selectief in het delen van je informatie Roy? Je hebt op de laatste bijeenkomst nog geroepen dat je 4 vrouwen op één dag hebt geneukt.” Halllllooooo Rosa....deze ‘krachtterm’ past echt helemáál niet bij je. Daar gaat mijn burgerlijke indruk van je.

Juicy girltalk

Manuela ontmoet haar ‘bestie’ Sabrina. Surprise surprise, dat wist de Psycho Latina duidelijk niet. Overigens vraag ik me af of we dat psycho gedeelte nog gaan zien of dat dit het gewoon is. Uiteraard laat ze geen spaan heel van Silio en Sabrina is duidelijk: Wát een lul!! Zowaar...ik ben het met haar eens!

De bedoeling was eigenlijk om Silio in elkaar te stampen, maar Manuela wil het toch graag ‘tranquilo’ houden. Héél psycho! Kan ze eindelijk losgaan en hoor ik haar zeggen dat ze het rustig wil houden. Miguel, de broer van Silio benoemde het niet zo letterlijk, maar helemaal blij wordt hij niet van het gedrag van Silio. Dit swipe-gedrag is een no-go! 

Mike is een ‘billen-man’

Elanor en Mike mogen elkaar helemaal aftasten en de eerste vraag die bij Mike opkomt is ‘Welke maat schoenen heb je?’ Euh....Misschien even voelen Mike?

Elanor voelt er wél aardig op los en komt tijdens dat gefrummel 3 meter been tegen. Ik heb het nog niet gezien, maar Mike benoemt het zelf, dus er zál een kern van waarheid in zitten. Ongemakkelijk worden ze zéker niet van elkaar dus dit belooft wel iets moois te worden.

Die paardenstaart van Mike is afgekeurd

Elanor en Mike gaan bij de moeder van El op bezoek en ik zie écht een héle tafel vol met zoetigheid. Ik moest meteen denken aan de vakanties in Turkije waar alles zoet, zoeter het zoetst is. Mama is duidelijk. Die paardenstaart van Mike is iets wat haar dochter écht niet leuk vindt. Oké het is maar een DETIJL...ze zegt het écht...een DETIJL, maar hij zit er toch maar mooi. Gelukkig kan er een elastiekje omheen en anders is de schaar ook nog een optie.

Jack is véél te zorgzaam

We gaan de diepte in want Jack bespreekt zijn liefdesverhaal met zijn beste vriend Dennis. Die had uiteraard al láng gezien dat dit geen match zou worden met Marissa. Jack is véél te zorgzaam en Marissa is een egoïst.

Hij zegt het niet letterlijk, maar de strekking van het verhaal is hetzelfde. Het is Dennis op de trouwdag al opgevallen dat Marissa alleen in de ‘ik-vorm’ praat. Nou dát was mij nog niet opgevallen. Ik heb alleen gezien dat Jack ook vaart wilde maken met ‘hoppatee en hatseflats’ en dat Marissa het met name iets rustiger aan wilde doen.

Hey opa, Marissa heeft een andere vent gezoend

Marissa krijgt haar opa en bonus-oma op bezoek en ik zie de oude man stralen. Práchtig zo’n blije opa en Marissa kleurt alle kleuren rood. Roodkapje is er niets bij. Ze maken ook kennis met Jack, nadat Marissa uitgebreid heeft verteld dat ze veel te zelfstandig is voor Jack. Hóe zelfstandig ze is geweest, dat vertelt ze voor het gemak even niet.

Gelukkig is daar de opgepompte vriend van Jack en die is lekker direct. Hij bedenkt zich geen moment en vertelt opa, dat Marissa buiten de deur heeft geshopt. Zelfstandige Marissa heeft een andere vent gezoend en opa valt nog nét niet van zijn stoel! Dat was misschien wel iets geweest wat Marissa haar opa zélf had willen vertellen trekletter!

Rosa maakt een kakbal van Roy

Roy loopt voornamelijk in een tanktop en dat het liefst mét print en dat kan écht niet meer. Rosa is meer van de kak, maar dan ook écht van de kak. Ze gaan samen shoppen en Rosa wurmt Roy in een ‘Pieter Cornelis Hooftstraat’ outfit. Ik mis alleen de golf stick nog, of hoe heet zo'n ding. Je weet wel waar je balletjes mee wegmept op een grasveld en waar je maar één handschoen voor nodig hebt. 

Beetje jammer dat het bloesje van Roy een kléin beetje te klein is. De knoopjes knallen er nog nét niet van af. Ineens vindt Rosa hem een stuk leuker. Maken kleren dan toch de man?

Silio heeft Rosa en Marissa tegen elkaar uitgespeeld

Wat ik eerder al vermoedde blijkt te kloppen. Rosa én Marissa hebben op verzoek van Silio tegen Patrick gelogen toen die vroeg of er meer was gebeurd. Het zou hem zijn reputatie kosten. Wélke reputatie? Die van Player?

Zowel Marissa als Rosa hebben Silio gesteund en voor hem gelogen. Alles voor zijn goede naam en wat doet Silio? Die zet beide meiden tijdens de ceremonie te kakken en zegt dat hij met alle twee heeft gezoend. Manuela in tranen, Rosa in tranen en de nuchtere Friezin kijkt wezenloos voor zich uit. Het lijkt Temptation Island wel!

Het verbaast mij steeds meer dat Ginger en dus eigenlijk ook Ollie naar huis zijn gestuurd, terwijl dit voor mij het meest stabiele koppel was, al kwam Ginger op mij wel over als een stoeipoes, maar wel een hele schattige dan, voordat ik een grensoverschrijdende aangifte aan mijn broek heb hangen. Dus sorry Ginger. Wat mij betreft hadden ze gewoon Silio naar huis mogen sturen.

Coming up: Als blikken konden doden, een anonieme brief en Silio kan huilen op commando.

Niks missen en meepraten over Married At First Sight? Word lid van onze Facebook-groep!