Deze week in GTST: Demi lucht haar hart bij Marwan
Bron: RTL

Deze week in GTST: Demi lucht haar hart bij Marwan

Geschreven door Marietta Willems

Elke maandag blikt Marietta vooruit op de komende week in GTST.

Stefano is hard aan businessplan aan het werken om het startkapitaal voor zijn galerie binnen te halen. Dit wil alleen niet lukken. Om het allemaal even te vergeten gaat hij naar Rik en Shanti om een gezellig avondje met Rik te hebben. 's Ochtends worden ze met een kater wakker. Shanti wil Stefano niet aan zijn lot overlaten, dus nodigt ze hem uit om te komen dineren bij hun. Ze nodigt ook nog iemand anders uit. Wie zou dat zijn en pakt dat wel helemaal goed uit?

Als Demi boos wordt op Tom doordat het uit is met Jesse, laat ze hem achter bij Steef. Die brengt hem naar Marwan. Als Demi een appje krijgt dat Tom bij hem is gaat ze er naar toe. Eenmaal daar aangekomen lucht ze haar hart bij Marwan. Ze vertelt aan hem wat er is gebeurd. Hoe gaat hij reageren?

Geschillencommissie

Janine moet voor controle naar het ziekenhuis. Nina zou met haar meegaan, maar Ludo heeft zijn agenda leeggemaakt om met haar mee te gaan. Dit vind Janine heel fijn. Nola maakt zich zorgen en vind het erg dat Nina niet met haar meegaat. In het ziekenhuis moeten Ludo en Janine lang wachten voor de controle. Als Ludo weggaat omdat er iets is op de Stoeterij, komt er iemand anders om haar bij te staan. Maar wie?

Linda en Luuk schrikken als blijkt dat Bing de geschillencommissie heeft ingeschakeld. Door de fout die Luuk bij Stanley heeft gemaakt verwijst hij nou elke patiënt door. Linda stelt voor aan Luuk om de datum op het dossier van Stanley te veranderen, maar Luuk vind dit niks. Wanneer ze in bed liggen vraagt Linda of Luuk er nog over heeft nagedacht. Luuk antwoord dat het niet nodig is en dat hij de volgende dag alles gaat vertellen. Als Luuk wakker wordt de volgende ochtend is Linda weg. Ze is naar het ziekenhuis gegaan met een doel. Wat voor doel?

Nieuwe liefde

Wanneer Pim aan het werk is in de Buurtsuper, komt er een leuk meisje binnen. Hij is op slag verliefd. Demi is daar ook aan het werk en ziet dit. Als het meisje weg is vertelt hij aan haar dat hij verliefd is, maar dat het niks gaat worden. Dan komt Henk binnen en motiveert hij hem dat hij nooit mag opgeven Demi heeft dit meisje wil is meer gezien en gaat opzoek naar haar om Pim te helpen. Gaat dit lukken?

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20:00 te zien op RTL4. Op de hoogte blijven over GTST én meepraten? Word dan lid van onze Facebook-groep!