Nominaties Sky Radio’s Powervrouwen Awards bekend

phpThumb_generated_thumbnailjpgWelke Bekende Nederlandse toppers worden donderdag 7 maart in het zonnetje gezet en  winnen een van de vijf Powervrouwen Awards die Sky Radio uitreikt? De genomineerden zijn bekend.

Het Nederlandse publiek heeft de afgelopen tijd via skyradio.nl bepaald welke Nederlandse vrouwen in aanmerking komen voor een Powervrouwen Award, die Sky Radio uitreikt in het kader van Internationale Vrouwendag. Eén ding hebben de powervrouwen met elkaar gemeen: ze staan aan de top in hun vakgebied en hebben stuk voor stuk een sterke persoonlijkheid en groot doorzettingsvermogen.

Welke sport- en zakenvrouw hebben de meest gedenkwaardige prestatie neergezet? Welke zangeres is volgens de Sky-luisteraars niet meer weg te denken uit de spotlights? Wie is de schrijfster die de titel Powervrouwen verdient met haar boeken en welk showbizztalent neemt een van die eervolle awards straks mee naar huis? De genomineerden voor de Powervrouwen Awards 2013 zijn:

Zangeres: 

Glennis Grace
Ilse de Lange
Miss Montreal
Sandra van Nieuwland
Trijntje Oosterhuis

Showbizzvrouw: 
Carice van Houten
Chantal Janzen
Eva Jinek
Sylvie van der Vaart
Bridget Maasland

Zakenvrouw:
Annemarie van Gaal
Marlies Dekkers
Olcay Gulsen
Rossana Kluivert Lima
Floortje Dessing

Schrijfsters: 
Esther Verhoef
Heleen van Royen
Marion Pauw
Saskia Noort
Simone van der Vlugt

Sportvrouw:
Adelinde Cornelissen
Ireen Wüst
Maartje Paumen
Marianne Vos
Ranomi Kromowidjojo

Vanaf vandaag kan er via skyradio.nl worden gestemd op de genomineerden. Op donderdag 7 maart zullen de Powervrouwen Awards worden uitgereikt. Op 8 maart (Internationale Vrouwendag) zendt Sky Radio de Powervrouwen Top 101 uit tussen 9.00 en 17.00 uur. Een lijst die bol staat van de beste platen, gezongen door de leukste Powervrouwen.

Geef een reactie