Ook Ellie Lust ziet presentatie Wie is de Mol? wel zitten

Politiewoordvoerster Ellie Lust ziet het net als Victor Mids en Marlijn Weerdenburg wel zitten om de presentatie van Wie is de Mol? over te nemen. Nu Art Rooijakkers de overstap maakt naar RTL, moet AVROTROS op zoek naar een nieuw gezicht voor het programma.

Lust laat aan het AD weten nog niet te zijn gevraagd voor het programma. “Ik ben niet gevraagd. Nog niet, Ik weet ook niet of ik op het verlanglijstje van de omroep sta. Maar ik zou het best willen, natuurlijk. Dat zou een mooie kans zijn. Verder lijkt het me niet goed te speculeren over iets dat niet speelt. Ik zit voorlopig nog bij de politie”, laat Lust weten aan de krant.

Ook de naam van Jan Versteegh wordt genoemd maar de presentator laat weten niet bij de juiste omroep te zitten en wijst naar zijn contract bij BNNVARA. Frits Sissing laat weten dat hij geen tijd heeft voor de presentatie van Wie is de Mol?

Volgens het AD wordt vooral de naam van Rik van de Westelaken veel genoemd in tv-land. De voormalige NOS-nieuwslezer maakte in 2016 de overstap naar SBS6 en Net5 waar zijn beide programma’s flopten. Ook loopt dit jaar zijn contract af.

Foto: No Candy

Geef een reactie