Menno de Boer nieuwe zendermanager NPO 3FM

Menno de Boer nieuwe zendermanager NPO 3FM

Geschreven door Pieter Jongsma

Menno de Boer start volgende maand als zendermanager van NPO 3FM. Momenteel is hij al werkzaam voor de zender als interim zendermanager. Hij volgt Sharid Alles op die besloot te vertrekken bij de jongerenzender. Eerder werkte Menno al voor SLAM! en Radio 538 daar werkte hij zowel voor als achter de schermen.

Menno de Boer over zijn nieuwe klus: “3FM is voor mij een ruwe diamant en nog steeds het kloppende muziekhart van Nederland. Er werkt een enorm gepassioneerd team voor én achter de schermen met een grenzeloze liefde voor muziek. Na de afgelopen maanden heb ik heel veel zin het station samen met het team, de omroepen en de makers te helpen groeien!”

Jurre Bosman, directeur NPO Audio: "Menno is met zijn jarenlange ervaring voor en achter de schermen bij radiostations de aangewezen persoon om 3FM weer de glans te geven die het verdient. De afgelopen maanden heeft hij met zijn plannen veel vertrouwen gewonnen bij omroepen, makers en andere collega’s; dat is een waardevol uitgangspunt voor de komende periode.”