Ook Herman Hofman moet stoppen bij 3FM
Bron: Tom van Huisstede

Ook Herman Hofman moet stoppen bij 3FM

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Herman Hofman moet stoppen met zijn radioprogramma op NPO 3FM. Dat maakte hij maandag bekend in zijn programma. Herman was bijna 10 jaar lang te horen bij de jongerenzender. Waarom hij moet stoppen met zijn programma is niet duidelijk.

Hij heeft naar eigen zeggen geen reden te horen gekregen voor zijn vertrek. "Het zijn zenuwslopende maanden hier bij 3FM door de reorganisatie", laat Herman weten. "Ik kan het nog steeds niet geloven. Ik verlies niet alleen mijn programma, maar ik moet ook weg bij 3FM. Ik ben niet ingedeeld in de nieuwe programmering." Het is nog niet duidelijk wanneer Herman voor het laatst te horen is. Sinds maart van dit jaar keerde hij na een jaar afwezigheid terug op de radio.

Eerder moesten Frank van der Lende en Eva Koreman al stoppen met hun middagshow. Ook stopt Sander Hoogendoorn met zijn ochtendshow op de zender. Rob Jansen en Wijnand Speelman zouden na de zomer te horen zijn in de ochtend.

3FM werkt momenteel aan hun nieuwe programmering. De zender probeert grote namen binnen te halen voor hun middagprogramma. Alleen alle grote namen die worden gevraagd haken af. Zo zijn onder andere Ruud de Wild, Tom van der Weerd, Bram Krikke en Frank Dane gepolst.