Rafael van der Vaart in eerste aflevering Klasgenoten

Rafael van der Vaart is te zien in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Klasgenoten. Viktor Brand gaat de komende zeven weken met bekende Nederlanders terug naar hun middelbare school tijd.

Hij haalt ze hiervoor op bij het ouderlijk huis en samen gaan zij per fiets, tram of scooter naar school, net als vroeger. Te gast zijn Bram Moskowicz, Leontine Borsato, Winston Gerschtanowitz, Tom Hoffman, Dennis van der Geest en Bobbi Eden. Rafael van der Vaart haalt met zijn klasgenoten van het Maarten van Heemskerk College mooie herinneringen op.

Hij komt er ook eerlijk voor uit dat leren vroeger niet zijn interesse had. “Ik had altijd één doel en dat was profvoetballer worden. School was voor mij noodzakelijk kwaad. Maar ik zeg tegen die kleine van me wel altijd dat leren belangrijk is.”

Vanaf het woonwagenkamp, waar nog steeds familie van hem woont, lopen Viktor en Rafael naar zijn school. Onderweg komen mooie herinneringen boven, over de combinatie school en voetballen bij Ajax en natuurlijk over zijn klasgenoten die al op hem zitten te wachten in het lokaal waar zij vroeger les hadden.

Klasgenoten is vanaf zondag 14 januari om 21.30 uur te zien bij SBS6.

Foto: TalpaTV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *