Roxeanne Hazes opnieuw op tournee

Roxeanne Hazes gaat in februari en maart opnieuw op tour. Dit nieuws maakt de zangeres bekend met haar nieuwe single en video Verdovend Middel. Haar huidige tour begon in een uitverkochte Melkweg Amsterdam en bracht haar onder meer uitverkochte shows in Utrecht, Haarlem en Den Haag. De kaartverkoop voor de voorjaarstour is per direct begonnen.

Sinds de release van haar langverwachte debuutalbum In Mijn Bloed is het hard gegaan voor Roxeanne Hazes. Zo werd ze verkozen tot huisband van De Wereld Draait Door, ontving ze een MTV Best Dutch Act nominatie.

Het album In Mijn Bloed werd heel goed ontvangen met enorme media-aandacht en miljoenen streams en views. Deze week staat ze op de cover van Nieuwe Revu met een 8 pagina’s tellende tourreportage.

“Deze geweldige tour smaakt naar meer. Mijn eigen nummers spelen met deze jongens is een droom die uitkomt. De prachtige reacties uit het publiek en mooie gesprekken met de fans na afloop, zijn hartverwarmend. Ik ben zo trots op hoe we de studio-liedjes naar het podium hebben vertaald en kan niet wachten om in het voorjaar nog verder uit te pakken.”, zo laat Roxeanne Hazes weten.

Foto: Lois Cohen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *