''Zomaer'' in de finale van HGT?!

''Zomaer'' in de finale van HGT?!

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Aanstaande zaterdagavond treden de mannen van de band Zomaer op in de halve finale van Holland's Got Talent. De band Zomaer, bestaat uit Bart, Robin en Thomas. Dit vrolijke drietal zal voor een muzikale noot gaan zorgen.

In de auditie ronde in het theater de Spiegel in Zwolle wisten de mannen de juryleden, Dan Karaty, Chantal Janzen en Gordon werkelijk om ver te blazen. Dit deden zij met hun vertolking van Beauty and the Brains van de Nederlandse zanger Nielson.

Vooral Chantal was enorm gecharmeerd door dit drietal. Ook het publiek ging helemaal uit haar dak. Na het positieve jurycommentaar werd unaniem besloten om Zomaer door te laten gaan naar de volgende ronde.

In de halve finale treden, naast Zomaer, nog zeven acts op die ook proberen om naar de grote finale van HGT te komen.

Op social media zijn de mannen ook enorm populair. Via Twitter, Facebook en Instagram hebben Zomaer een enorm groot bereik met hun vele fans. Dit zou wel eens in het voordeel van Zomaer kunnen zijn. In de halve finale gaat de act met de meeste stemmen door naar de grote finale. Of Zomaer genoeg stemmen binnen weet te halen zal tijdens de uitslag aan het einde van show duidelijk worden.

Nederland is in ieder geval een nieuwe boyband rijker. Met of zonder HGT, dit drietal zal een belangrijke rol gaan spelen in de Nederlandse muziek. De drie stemmen passen perfect bij elkaar, zowel solo als met zijn drieën. Het zal ongetwijfeld een fantastisch optreden worden aanstaande zaterdag.

De derde halve finale van HGT is aanstaande zaterdagavond om 20.00 uur te zien natuurlijk bij RTL 4.