'Misschien Verliefd' van Zomaer wordt op 1 avond 15.000 keer bekeken

'Misschien Verliefd' van Zomaer wordt op 1 avond 15.000 keer bekeken

Geschreven door Sebastiaan Boers

Eindelijk is die er dan: de officiële videoclip van Zomaer die hoort bij het nummer 'Misschien Verliefd'. De mannen van Zomaer zijn bekend geworden door de talentenjacht Holland's Got Talent. Daar wisten ze een diepe indruk te maken op de jury. Dat ging zo goed dat ze zelf in een liveshow hebben gestaan.

Op de eerste avond dat de videoclip online is gezet (24 april 2015) is deze al ruim 15.000 keer bekeken. In de clip spelen drie bekende meiden: actrice Britt Scholte, bekend van de televisie-serie Brugklas, Nicky Opheij, winnares van Holland's Next Top Model én Renée Trompert, die tweede werd van Benelux Next Top Model en het televisie-programma ''Echte Meisjes'', zijn de tegenspelers in deze spannende videoclip.

De jongeren van Nederland zullen wel even verbaasd zijn om Britt Scholte, die normaal een jong meisje speelt in de zeer populaire televisie serie Brugklas, op een totaal andere manier te zien. Op social media is ook te lezen dat de ouders van de jongeren niet willen dat zij de videoclip zien, vanwege de vele pikante scene's. Uiteraard maakt ze dit alleen maar nieuwsgieriger en dat zal ook wel de reden zijn dat de video zo massaal bekeken is op de eerste avond!

Zomaer VS B-Brave

Ook lijkt het als Zomaer in een strijd verwikkelt is met de jongeren Boyband B-Brave. Niet alleen werkt Zomaer nu samen met de ex-manager van B-Brave, maar ook zijn ze geïnteresseerd in dezelfde vrouwen. Een van de zangers van B-Brave, Dioni Jurado, heeft al langer een oogje op Britt, maar hij vist helaas achter het spreekwoordelijke net.

Sinds de opnames van 'Misschien Verliefd' hebben Robin (van Zomaer) en Britt het wel heel gezellig samen en zijn zij er deze week voor uitgekomen dat ze een relatie hebben. Nederland is hiermee een Showbizz koppel rijker. De pikante scene's uit de videoclip blijken dus niet alleen maar geacteerd te zijn...

Ook Nicky Opheij, de winnares van het laatste seizoen van Holland's Next Top Model, blijkt geen toevallige keuze, want het schijnt dat de bad scene uit de videoclip niet de eerste keer was dat Thomas (van Zomaer) en Nicky het samen zo romantisch hebben gehad. Dat zal niet goed zijn gevallen bij Kai van der Voort (B-Brave) want die probeerde tijdens het Meiden Live Event nog volop de aandacht te trekken van Nicky.

Zelfs in België zorgt Zomaer voor nieuws, watn Renée Trompert, die op dit moment in Antwerpen woont, werd in de Belgische bladen vermeld, dat zij en haar ex-vriend niet meer bij elkaar zijn en dat ze laatste tijd vaak in het gezelschap verkeert van de Nederlandse zanger Bart (Zomaer). (Lees hier het artikel over Renée en Bart).

Zo zie je maar waar het maken van een videoclip allemaal naar kan lijden. De mannen van Zomaer hebben er in ieder geval van genoten en dat is heel goed terug te zien in de videoclip. Bekijk hier de videoclip van 'Misschien Verliefd'.

Vlak voor de release van 'Misschien Verliefd' sprak Showbizznetwork de mannen van Zomaer. Dit interview is hier terug te lezen.

Bekijk Holland's Got Talent terug via TV Blik.