Lucas komt weer in beeld in GTST!

Lucas komt weer in beeld in GTST!

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Het duurt niet lang meer voordat Lucas (Ferry Doedens) terug keert in Goede Tijden Slechte Tijden(GTST). De verhaallijn rond de ontvoering van Lucas komt langzaam tot een hoogtepunt. Sinds de 5000ste uitzending van GTST is Lucas ontvoerd. De familie Sanders zat tijden lang met de handen in het haar. Wie kon er nu achter de ontvoering zitten?

De ontvoerder is niemand minder dan de zoon van Ludo (Erik de Vogel). Nick Sanders (Christophe Haddad) is teruggekeerd om wraak te nemen op zijn familie. Dat Nick Lucas ontvoerd heeft is zeker, alleen waar hij Lucas vasthoudt is nog onbekend. Ludo zit zelf in de gevangenis op verdenking van de moord op zakenman Veltman (Peter Faber). Dit wordt hem door Nick in de schoenen geschoven.

Janine (Caroline de Bruijn) is samen met een medewerker van Ludo, Leon (Luca Savazzi) op weg om Lucas te vinden. Door een tip van Vincent (Oscar Aerts) lijken ze achter de schuilplaats van Nick te komen. De rechtszaak staat op punt van beginnen. Ludo kan niets doen dan toegeven aan de eisen van Nick. Of komen Janine en Leon nog op tijd met goed nieuws?

De spanningen lopen wederom enorm hoog op. Komen Lucas, Janine en Leon ongeschonden uit deze benarde situatie? De teaser die GTST op haar website heeft gezet laat zien dat het een spannende week gaat worden. Hoe het allemaal zal gaan aflopen zal in de nieuwe week gaan blijken. De terugkeer van Lucas laat nu niet lang meer op zich wachten.

https://www.youtube.com/watch?v=X9YCLBVrvK4

Goede Tijden Slechte Tijden is iedere werkdag rond 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Bekijk Goede Tijden Slechte Tijden op TVblik.nl/gtst