GTST-blog: januari 2015

GTST-blog: januari 2015

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

De toestand van Nina...

Nina Sanders (Marly van der Velden) ligt nog altijd in coma. Door het ongeluk in Israël ligt Nina nu al maanden in een coma. Haar vader Ludo (Erik de Vogel) heeft een gesprek gevoerd in het ziekenhuis. Daar kreeg hij slecht nieuws te horen over de toestand van Nina. Het lijkt er sterk op dat Nina niet beter lijkt te worden. Aan Ludo de zware taak om dit nieuws te delen met Janine (Caroline de Bruijn), de moeder van Nina.

Door de hele toestand van Ludo, lijken Janine en Maxime (Marjolein Keuning) elkaar gevonden te hebben. Janine had het idee om het bedrijf van Nina voort te zetten. Nu Nina in coma ligt, wil Janine er voor zorgen dat het bedrijf levend blijft. De tante van Nina, Maxime, heeft veel kennis van de werkwijze van haar nichtje. De dames slaan de handen in één. Een opvallende gebeurtenis, de rivalen werken nu samen.

Ook de band tussen Maxime en haar zoon Vincent (Oscar Aerts) lijkt ineens stukken beter. De gebeurtenissen van de laatste weken hebben er voor gezorgd dat Vincent anders is gaan kijken en denken over zijn biologische moeder. Nu Maxime samenwerkt met Janine, helpt ook Vincent mee. Hij neemt de zakelijke kant van het bedrijf over. Het drietal wil Nina's levenswerk overeind houden.

Bianca's nieuwe baan begint haar langzaam op te breken... 

De carrière vrouw van Meerdijk, Bianca (Elvira Out), ziet langzaam maar zeker het verschil niet meer tussen werk en privé. Door haar werkzaamheden lijkt ze langzaam de grip op haar leven te verliezen. Haar relatie met Anton (Joep Sertons) komt onder druk te staan. Het gaat zelfs zo erg, dat Bianca haar man controleert. Dit krijgt Anton zelf ook in de gaten. Het lijkt er op alsof Bianca haar grip op haar gezin lijkt te verliezen. De keuze om nu het bedrijf over te nemen, lijkt ineens een verkeerde te worden.

De liefde tussen Anna en Wiet... 

Anna (Barbara Sloesen) weet niet wat ze moet denken als ze de waarheid hoort over de geschiedenis van Wiet (Pip Pellens). De net opbloeiende liefde tussen de twee, lijkt vooral bij Wiet voor problemen te zorgen. Haar onzekerheid over haar geaardheid zorgen ervoor dat ze angst heeft om haar relatie openbaar te maken. Anna besluit haar een handje te helpen. Wiet voelt zich enorm voor het blok gezet en zet een punt achter haar relatie. Dit accepteert Anna niet en gaat op onderzoek uit. De waarheid over het verleden komt uit, Wiet heeft geprobeerd om Nina op haar bruiloft te vermoorden en heeft in een TBS-kliniek gezeten. Nu Anna dit allemaal weet beseft ze één ding, ze wil Wiet niet kwijt. Ook Wiet wil Anna niet kwijt en de twee komen weer samen.

Het geheim van Sascha...

De liefde tussen Noud (Ruud Feltkamp)  en Sascha (Gaby Blaaser) begon moeizaam. De ex-vriend van Sascha gooit roet in het eten. De sportman is gedrogeerd geweest en legt de schuld neer bij Noud. Dit zorgt ervoor dat Sascha gaat twijfelen aan Noud. De beginnende relatie lijkt in elkaar te storten. Totdat Sascha een telefoongesprek opvangt van haar broer Thijs (Miro Kloosterman). Ze hoort hoe haar broer toegeeft dat hij haar ex-vriend gedrogeerd heeft. Thijs voelt zich in het nauw gedreven en moet moeite doen om zijn zus te overtuigen hem niet te verlinken. Ze besluit om het geheim van haar broer voor zich te houden.

Hét huwelijk van 2015...

Een dolgelukkige Sjors (Inge Schrama) kan niet wachten om te trouwen met Tim (Beau Schneider). Ze weet eindelijk wat ze wil en gaat er vol voor. Na lang getwijfeld te hebben tussen Tim en Bing (Everon Jackson Hooi), besluit Sjors dat ze haar leven met Tim wil delen. Ook Tim wil Sjors graag terug, ze hebben elkaar weer gevonden. Het huwelijk tussen Sjors en Tim zal het eerste huwelijk van 2015 zijn in Meerdijk.

De affaire tussen Sjoerd en Aysen...

Sjoerd (Guido Spek) wil flink gaan sporten als hij in Boks Aysen (Dilan Yurdakul). De reden dat Sjoerd wil gaan sporten is om een gesprek met Rikki (Robin Martens). Hij wilde weten hoe hun relatie ervoor stond. In dat gesprek gaf Rikki aan eerst aan zichzelf te willen werken. Op dat moment vinden Sjoerd en Aysen elkaar. Het lijkt eenmalig, maar beiden kunnen niet stoppen om aan elkaar te denken. Op straat zien de twee elkaar weer en ook dan is de spanning voelbaar. De twee kunnen niet om elkaar heen draaien. Precies op dat moment komt Rikki aanlopen en ziet hoe Sjoerd zoent met Aysen.

De GTST-blog van januari 2015 roept veel vragen op. Komen de antwoorden binnenkort aanbod? Levert deze vragen antwoorden op of juist meer vragen? Goede Tijden Slechte Tijden blijft ook de komende tijd spannend. De vragen die nu spelen zijn hieronder te lezen! 

  1. Komt Nina binnenkort uit haar coma?
  2. Hoe komt Nina uit haar coma?
  3. Hoelang kan Bianca haar baan nog aan?
  4. Gaat de relatie tussen Anna en Wiet nog lang duren?
  5. Blijft de band tussen Janine en Maxime zo goed?
  6. Hoe reageert Rikki op de kus tussen Sjoerd en Aysen?
  7. Hoelang kan Sascha het geheim van haar broer voor zich houden? 

Bekijk Goede Tijden, Slechte Tijden op TVblik.nl/goede-tijden-slechte-tijden