Ferry Somogyi voor even terug in GTST

Ferry Somogyi voor even terug in GTST

Geschreven door Sebastiaan Boers

Niemand minder dan Ferry Somogyi keert voor even terug in de Nederlandse soapserie Goede Tijden Slechte Tijden (GTST). Hij kruipt opnieuw in de rol van Rik de Jong, die op dit moment een gevangenisstraf uit zit. Rik zal in de gevangenis bezoek ontvangen van zijn dochter Rikki (Robin Martens).

Het is overigens niet de eerste keer dat Ferry de soap verlaten heeft. Hij is al twee keer eerder uit de soapserie gestapt om onder andere een carrière in Amerika op te bouwen. Toch heeft hij ook een warm gevoel met GTST en haar trouwe fans.

Showbizznetwork besteedde veel aandacht aan de verhaallijn rondom Rik. De laatste maanden voor Rik waren alles behalve prettig. Spanningen, leugens en geheimen zorgen voor een nerveuze Rik. Hij stapte in het huwelijksbootje met Nuran (Toprak Yalçiner), maar kon daar niet lang van genieten. Hij bleek achter de moord op Mike (Louise Talpe) te zitten en is daar nu voor bestraft. 

In een speciale GTST zomer blog schreef onze recensent een complete blog over Rik. De verhaallijn  rondom Rik was zo spannend dat er naast deze zomer blog nog één geschreven is. Het leven van Nuran is compleet veranderd door de actie van Rik. Zij kon het leven in Meerdijk niet meer aan en besloot naar Amerika te vertrekken.

Deze verhaallijnen hebben nog steeds invloed op de huidige verhaallijn. Rikki zit er nog steeds mee dat haar vader een moord gepleegd heeft. Zij heeft onbedoeld gevoelens ontwikkeld voor Anton (Joep Sertons) en draaide bijna letterlijk door.

Hoe de ontmoetingen tussen vader en dochter zal zijn, is binnenkort te zien in GTST.

Goede Tijden Slechte Tijden is iedere werkdag rond 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Bekijk GTST terug via TV Blik.