Carly Rae Jepsen komt met nieuwe single

Carly Rae Jepsen komt met nieuwe single

Geschreven door Sebastiaan Boers

De Canadese zangeres Carly Rae Jepsen komt binnenkort met een nieuwe single. Dit is te lezen op haar eigen website. De nieuwe single gaat I Really Like You heten, maakte ze zelf bekend op haar website. Volgens haar manager komt de single rond maart 2015 officieel uit.

In 2012 brak Carly wereldwijd door met haar grote hit Call Me Maybe. Dit nummer heeft haar op de (muzikale) kaart gezet. Deze video is op Youtube inmiddels al 649.825.144 keer bekeken en dit aantal stijgt nog dagelijks.

Deze aanstekelijke hit kwam direct binnen. Het was een nummer die iedereen mee kon zingen. Op internet zijn al veel verschillende filmpjes mee gemaakt. Iedereen omarmde dit nummer en dit heeft er voor gezorgd dat niemand meer om Carly Rae Jepsen heen kon. 

Het bleef echter niet bij deze grote hit. Met de band Owl City wist Carly ook een grote hit te scoren met het nummer Good Time. Daarna bracht ze nog twee nummers uit van haar album This Kiss. Zo waren daar This Kiss (ook de titel van haar album) als single uitgebracht en Tonight I'm Getting Over You.

Op haar album This Kiss is ook duet te horen met zanger Justin Bieber. Dat nummer heet Beautiful en werd geen officiële single. Het is aan Justin Bieber te danken dat Carly doorbrak in 2012.

Binnenkort komt Carly met een nieuwe single en wellicht ook een nieuw album. 

De doorbrak voor Carly Rae Jepsen:

Call Me Maybe

https://www.youtube.com/watch?v=fWNaR-rxAic