Nina Sanders is vanaf vanavond weer te zien in GTST

Nina Sanders is vanaf vanavond weer te zien in GTST

Geschreven door Sebastiaan Boers

Vanavond zal Nina Sanders (Marly van der Velden) weer te zien zijn in de soap Goede Tijden Slechte Tijden (GTST). Marly moest de soap verlaten in verband met haar zwangerschap, maar keert vanaf vanavond weer terug in Meerdijk.

In de 5000ste aflevering van GTST zag de kijker hoe Nina van een cliff afviel en in coma raakte. Haar vader Ludo (Erik de Vogel) zat in een conflict met zakenman Veltman (Peter Faber).

Deze Veltman bedreigde Ludo's dochter met de dood. Samen met Lorena (Gigi Ravelli) sloeg Nina op de vlucht, met een ernstig ongeluk als gevolg. In een speciale blog over de 5000ste aflevering is alles nog eens terug te lezen over hoe Nina in coma geraakt is. 

Lang was het onzeker of Nina ooit nog uit haar coma zou ontwaken. De ouders van Nina, Ludo en Janine (Caroline de Bruijn) waren compleet in paniek. Het ging zelfs zo ver dat Ludo en Janine recht tegen over elkaar kwamen te staan. Dat liep bijna uit de hand, maar mede dankzij Maxime (Marjolein Keuning) is dit goed afgelopen.

Heel Meerdijk zal opgelucht adem halen als Nina inderdaad uit haar coma zal ontwaken. Iedereen leefde enorm mee met de familie Sanders. Ook Nina's neef, Vincent (Oscar Aerts) had het er moeilijk mee. Net voordat Nina in coma raakte had ze Vincent een belangrijke vraag gesteld. Ze vroeg hem ten huwelijk, maar Vincent kon dat niet aan.

Hoe Nina uit haar coma zal ontwaken zal de komende weken blijken. Feit is dat na een lange onzekerheid, nu eindelijk meer duidelijkheid zal komen.

Goede Tijden Slechte Tijden is iedere werkdag rond 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Bekijk Goede Tijden Slechte Tijden terug via TV Blik.