Boer Zoekt Vrouw meest teruggekeken televisieprogramma

Boer Zoekt Vrouw meest teruggekeken televisieprogramma

Geschreven door Daniël Schalk

Het KRO-programma Boer Zoekt Vrouw is het meest online teruggekeken televisieprogramma in het eerste kwartaal van 2015, dat blijkt uit cijfers van de Stichting Kijkonderzoek. De meest teruggekeken aflevering van Boer Zoekt Vrouw is de uitzending van de logeerweek van zondag 1 februari. Het programma werd 409.000 keer online bekeken.

Op de tweede plek van de meest online teruggekeken televisieprogramma’s staat de vijfde aflevering van het AVROTROS-programma Wie is de Mol van donderdag 30 januari. In de laatste week van januari keken 263.000 mensen de uitzending terug. Goede Tijden, Slechte Tijden staat op de derde plek. De aflevering van vrijdag 6 februari werd door 217.000 mensen terug gekeken.

De RTL4-serie Divorce staat op de vierde plek met de aflevering van zondag 15 februari. De aflevering werd 182.000 keer online teruggekeken. De aflevering van de VARA-talkshow De Wereld Draait Door met Matthijs van Nieuwkerk op maandag 23 maart staat op de vijfde plek en werd 148.000 keer teruggekeken.

Bekijk Boer Zoekt Vrouw op TVblik.nl/boer-zoekt-vrouw