Emotioneel afscheid nieuwslezers Fleur Wallenburg bij Giel

Emotioneel afscheid nieuwslezers Fleur Wallenburg bij Giel

Geschreven door Daniël Schalk

NOS-nieuwslezeres Fleur Wallenburg heeft donderdagochtend emotioneel afscheid genomen van de ochtendshow van 3FM-DJ Giel Beelen. Ook Giel hield het niet droog tijdens het afscheid van Fleur. De nieuwslezeres nam donderdagochtend na zes jaar afscheid van de 3FM-ochtendshow Giel.

Donderdag las de nieuwslezeres haar laatste bulletin in de ochtendshow. “Jij zei zes jaar geleden welkom bij de leukste baan van je leven en dat was ook zo”, zei Fleur tegen de radiopresentator. De twee hadden afgesproken niet te gaan huilen, maar aan die belofte hielden ze zich beide niet.

Giel en Fleur besloten samen de champagne open te maken. Terwijl de nieuwslezeres de fles champagne opentrok, nam Giel op de radio afscheid van Fleur. “De liefde is wederzijds, en ik ben blij dat ik nog heel vaak naar je kan luisteren en je ook kan zien. En ik ben blij voor je dat je kunt uitslapen”, zei de radiopresentator tegen de nieuwslezeres van de NOS.

Afgelopen maandag maakte Fleur bekend te stoppen met het nieuwslezen in de ochtendshow van Giel Beelen. Fleur maakt de overstap naar de middagshow op NPO 3FM van Frank van der Lende. Rachid Finge en Joeri Stubenitsky lezen vanaf juli, om de week, het nieuws bij Giel.