GTST zomer-cliffhanger roept veel vragen op

GTST zomer-cliffhanger roept veel vragen op

Geschreven door Sebastiaan Boers

In het SBS6 programma Shownieuws werd vrijdagavond aandacht besteed aan de cliffhanger van Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). Daarop trok Shownieuws de conclusie dat er veel kritiek was op de cliffhanger van dit seizoen. De hoofdvraag is: overleeft Ludo (Erik de Vogel) het kleiduivenschieten?

Via social media kwamen er veel reacties binnen over de laatste aflevering van GTST. Het zou veel weg hebben van The Hangover. Daar had een deel van de cliffhanger wel iets van weg. Toch zijn er heel veel vragen die zijn ontstaan tijdens de cliffhanger.

Volgens Shownieuws overleeft Ludo de schietpartij niet. Samen met zijn vrouw Caroline de Bruijn (Janine in GTST), zou de soapacteur GTST verlaten. Daarnaast is er volgens Shownieuws een ware ''leegloop'' gaande. Maar dat blijkt toch niet helemaal waar te zijn. Bartho Braat zou ook GTST verlaten, maar dit nieuws ontkende de acteur. 

In RTL Boulevard maakte Braat bekend dat hij gewoon in GTST  te zien zal blijven. Het nieuws wat een paar weken geleden naar buiten kwam, blijkt nu dus niet te kloppen. Wel verliet Wendy Brouwer afgelopen woensdag de soap. De actrice was ruim drie maanden te zien als Julia Loderus. Voor Shownieuws was dit een onbekende actrice.

Wel lijkt het er sterk op dat Oscar Aerts GTST gaat verlaten. In de cliffhanger neemt Vincent afscheid van Meerdijk. Ook zou Babette van Veen terugkeren, volgens Shownieuws. Maar maandagavond waren er 1.424.000 mensen al getuige van de terugkeer van Babette in GTST.

De cliffhanger van GTST roept, net als vorig jaar, enorm veel vragen op. Van een matige cliffhanger is geen sprake. De cliffhanger van vorig jaar, was wel een stuk spannender gemaakt. Vier verhaallijnen hadden toen een hoogtepunt. De gevolgen van  die cliffhanger zijn ook nu nog steeds voelbaar.

Bekijk Shownieuws terug via TV blik.