GTST zomer-cliffhanger is massaal teruggekeken

GTST zomer-cliffhanger is massaal teruggekeken

Geschreven door Sebastiaan Boers

Vrijdagavond was het dan eindelijk tijd voor de zomer-cliffhanger van Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). In totaal keken er vrijdagavond 1.250.000 mensen naar de laatste aflevering van de soap bij RTL 4. In verband met de warme zomeravond besloten veel kijkers om op een ander moment deze cliffhanger terug te kijken.

Op zaterdagochtend (10.00 uur) hadden al zeker 462.926 mensen de aflevering van vrijdagavond teruggekeken. De meningen over de zomer-cliffhanger liepen ver uit één. Veel mensen vonden het maar een raar einde. Vooral het stuk tussen Ludo (Erik de Vogel) en Bing (Everon Jackson Hooi) leverde veel vraagtekens op.

De andere verhaallijnen hadden alles te maken met het afscheid van Vincent (Oscart Aerts). Nadat hij vertrokken was uit Meerdijk, besloten veel inwoners om eens fijn naar de drank te grijpen. Dit hebben zij geweten, iedereen werd wakker met een enorme kater en op een bizarre plek. 

Inmiddels is het de eerste dag zonder GTST. Toch is de aflevering van vrijdagavond ineens veel meer bekeken. In totaal hebben nu 1.252.484 mensen de zomer-cliffhanger online bekeken via rtlx.nl. Daarmee is de aflevering online nog beter bekeken dan op vrijdagavond.

In plaats van GTST kan de kijker nu genieten van het spelprogramma Wie doet de afwas. Dat is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Goede Tijden, Slechte Tijden is vanaf 31 augustus weer te zien om 20.00 uur bij RTL 4.

Bekijk GTST terug via TV Blik. 

''Lees ook de eerste GTST Zomer-blog over de zomer-cliffhanger. Deze is hier terug te lezen''.