'Zomaer' even in de Kids Top 20

'Zomaer' even in de Kids Top 20

Geschreven door Sebastiaan Boers

De mannen van Zomaer, Bart, Robin en Thomas, waren zaterdagochtend te gast in de Kids Top 20. Presentator Buddy Vedder mocht de mannen ontvangen in de Kids Top 20 studio. Zomaer was er om hun nieuwe single te promoten. Deze nieuwste single heet Droomvrouw en is een vrolijk uptempo nummer.

Maar Zomaer was er niet alleen om hun single te promoten. Ook gingen zij de strijd met elkaar aan in een battle. Buddy en Thomas namen het op tegen Bart en Robin. Het was de bedoeling een drankje te drinken en de plastic beker op de kop te krijgen. Dit zag er hilarisch uit en de vier mannen waren zeer strijdlustig.

De winst ging naar Buddy en Thomas. Zij waren sneller met alle vier plastic bekers op de kop neer te zetten. Dit was alweer de vierde aflevering van de Kids Top 20 met Buddy als presentator. Iedere week stijgen de kijkcijfers tot wel boven de 100.000. 

Aflevering drie, van vorige week zaterdag, werd bekeken door 111.000 kijkers en is daarmee de best bekeken aflevering tot nu toe. De week daarvoor keken er nog 66.000 kijkers. Rond de klok van 08.10 uur stond Buddy klaar om deze vrolijke hitlijst voor jongeren te presenteren. De vierde aflevering werd bekeken door 61.000 kijkers.

Met deze kijkcijfers ziet AVROTROS een marktaandeel binnen komen van 8,1 %. Nog is er geen plek voor Buddy in de kijkcijfer top 25, maar wellicht gaat dit nog komen. Langzaam maar zeker groeien de kijkcijfers voor de Kids Top 20. De (jonge) kijkers kunnen zien dat Buddy het met veel plezier presenteert.

De Kids Top 20 is iedere zaterdagochtend rond 08.10 uur te zien bij de AVROTROS op NPO 3.

Bekijk de Kids Top 20 terug via TV Blik.