''Laura'' blijft nog 25 jaar in GTST

''Laura'' blijft nog 25 jaar in GTST

Geschreven door Sebastiaan Boers

Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) bestaat aanstaande donderdag, 1 oktober, 25 jaar. Reden genoeg voor een groot feest. Op deze speciale dag zal er een jubileumuitzending te zien zijn bij RTL 4. Aan de promo te zien gaat het een spannende aflevering worden.

Vooral Laura (Jette van der Meij) en Wiet (Pip Pellens) beleven spannende momenten. Laura beland in het ziekenhuis en moet gereanimeerd worden. Wat is er precies met haar gebeurd? Wie heeft hier voor gezorgd? Maar in RTL Late Night verklapte Jette iets aan Humberto Tan.

In RTL Late Night vroeg Humberto of Jette nog door ging met GTST. In ieder geval nog 25 jaar, volgens Humberto. Daarmee lijkt het erop alsof Laura de spannende cliffhanger zal overleven. Of dit ook echt het geval is, zal duidelijk worden uit de spannende, extra, lange aflevering. 

Maar ook Wiet moet het ontgelden. Via een dating-app kwam Wiet in contact met Zeger Philip (Jakob Nieuwenhuijsen). Dit lijkt meteen een positieve klik tussen de twee. Vooral Wiet is maar wat blij met deze aandacht. Toch is niet iedereen blij met deze relatie. Vooral de ex-vriendin van Wiet, Anna (Barbara Sloesen) vindt Zeger niets.

Dit merkt ook Zeger zelf en neemt meteen actie. In de promo blijkt dat Zeger rare plannen heeft met Wiet. Komt Wiet er ongeschonden vanaf? Gaat zij de ware aard zien van deze Zeger? En heeft Zeger iets te maken met de toestand van Laura?

Showbizznetwork houdt alles goed in de gaten. Naar aanleiding van de spannende jubileumuitzending van GTST zal er op zondagmiddag een speciale GTST-blog verschijnen. Hierin wordt alles rondom deze bijzondere aflevering beschreven. Zorg dat je die niet mist. 

De speciale jubileumuitzending van GTST is op donderdag 1 oktober vanaf 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Bekijk GTST terug via TV Blik.

Lees ook: ''Nieuwe ''bad guy'' in GTST''