Albert Verlinde start online radiostation Sky Radio Christmas

Albert Verlinde start online radiostation Sky Radio Christmas

Geschreven door Pieter Jongsma

Vandaag is het online radiostation Sky Radio Christmas weer officieel van start gegaan. Het was de eer aan kerstliefhebber Albert Verlinde om samen met de kerstman het station te openen.

Verlinde deed dit met zijn favoriete kerstnummer 'Being Alone At Christmas' van Miss Montreal. Tevens onthulde hij juryvoorzitter te zijn van Christmas Tree For Charity, het goede doelen-event van Sky Radio dat op 7 december aanstaande plaatsvindt.

Musicalproducent en RTL Boulevard-presentator Albert Verlinde: "In oktober begint het gevoel bij mij stiekem al te borrelen. Het is fantastisch dat ik nu al in de kerststemming kan komen met Sky's online radiostation. Doordat ik dit jaar ook nog eens plaats mag nemen in de jury van Christmas Tree For Charity, verheug ik me extra op de kerstperiode."

Jaarlijks op 1 oktober om 12.00 uur start Sky Radio officieel Sky Radio Christmas, het online radiostation met non-stop kersthits. Het muziekstation doet dit speciaal voor kerstfanaten die niet kunnen wachten tot het reguliere Sky Radio op 101 FM tijdelijk wordt omgedoopt tot 'The Christmas Station', later dit jaar. Sky Radio Christmas is te beluisteren via skyradio.nl, de app, radioportals en DAB+.

Op maandag 7 december 2015 vindt de 7e editie van Sky's succesvolle kerst-event Christmas Tree For Charity plaats. Diverse bekende Nederlanders zetten zich in om zoveel mogelijk geld op te halen voor een charity naar keuze. Albert Verlinde is dit jaar juryvoorzitter van het goede doelen-event.