Al ruim 500.000 views voor Taylor Swift

Al ruim 500.000 views voor Taylor Swift

Geschreven door Sebastiaan Boers

De Amerikaanse zangeres Taylor Swift heeft een goede jaarwisseling gehad. Op de laatste dag van 2015 werd haar nieuwste videoclip online gezet. Haar nieuwste single Out Of The Woods is nu al door 545.467 mensen bekeken via YouTube. Dit aantal zal de komende dagen alleen maar verder op gaan lopen.

Dit nummer is een typisch nummer van haar succesvolle album 1989. Op haar album staan veel nummers die geinspireerd zijn uit de muziek van de jaren '80. Out Of The Woods is hier een perfect voorbeeld van. De melodie en de stijl van dit nummer zijn helemaal uit de jaren '80. 

Taylor Swift heeft meteen een nieuwe hit te pakken. Dat ook al op de eerste dag van het nieuwe jaar 2016. In de clip is de zangeres te zien hoe ze in een bos redt. Haar relatie zit op slot en ze kan er niet meer uit komen, is het verhaal achter het nummer. Maar er zijn nog wel meer gevaren voor haar in petto.

In het bos waar ze in gevangen lijkt wordt de achtervolgd voor een groep wolven. Deze wolven vinden Taylor wel een lekker hapje en drijven haar tot het uiterste. Wat is belangrijker, een leven in een dicht bos, of opzoek gaan naar een uitweg? Vooral dat laatste doet Taylor dan ook. Het lijkt dan ook beter om te stoppen met de relatie en daar alles aan te doen.

In het dichtbegroeide bos lijkt de uitweg mijlenver, maar wie hoopt houdt vindt de uitweg. Als de uitweg dan ook eenmaal gevonden is is er een soort opluchting. Ook is het wennen om niet meer in een vaste omgeving te zijn, maar het voelt ook zeker bevrijdend.

Taylor heeft er veel werk van gemaakt om met haar team deze videoclip te maken. Misschien is dit wel één van de beste videoclips van 2016. Dit terwijl het jaar pas net is begonnen. Met recht is Out Of The Woods één van de beste nummers van het album 1989. Eindelijk is dit dan ook een single geworden, want niemand kan nu meer om Out Of The Woods heen.

Bekijk de videoclip van Out Of The Woods van Taylor Swift hieronder:

https://www.youtube.com/watch?v=JLf9q36UsBk