Lucille Werner wordt entertainmentdeskundige bij Shownieuws

Lucille Werner wordt entertainmentdeskundige bij Shownieuws

Geschreven door Sebastiaan Boers

SBS6 gezicht Lucille Werner wordt entertainmentdeskundige bij Shownieuws. Dit nieuws werd vrijdagochtend bekend gemaakt. Vanaf vrijdagavond zal Lucille al te zien zijn in Shownieuws. Ook de komende weken zal Lucille vaker te zien zijn. Dit zal de tweede klus gaan worden voor het kersverse SBS6 gezicht.

Eerder werd al bekend gemaakt dat Lucille het programma Mijn Laatste Keer gaat presenteren. Nu gaat zij ook aan de slag bij Shownieuws. De nodige ervaring heeft Lucille al wel opgedaan. Zo houdt zij het entertainmentnieuws nauwlettend in de gaten. Ook presenteerde zij al eens eerder RTL Actueel Shownieuws. 

Ruim twee maanden geleden stapte Lucille over van AVROTROS naar SBS6. Met de komst van Lucille naar SBS6 kwamen er weer geruchten over Lingo. Dit spelprogramma verdween van de Nederlandse televisie. Hiervoor in de plaats kwam Pointless. Er werd al gesproken over een tweede seizoen. Of die er ook daadwerkelijk nog gaat komen is nog maar de vraag.

Een ander spelprogramma, Het Rad van Fortuin, keert binnenkort wel terug bij SBS6. Het is nog niet bekend wie dit gaat presenteren. Wie weet zet SBS6 ook hiervoor Lucille in. Ervaring met spelprogramma's heeft de blonde presentatrice meer dan genoeg. Zo was zij jarenlang het gezicht van Lingo. Ook Get The Picture en Pointless heeft Lucille gepresenteerd.

Vrijdagavond zal Lucille voor het eerst te zien zijn als entertainmentdeskundige bij Shownieuws.

Bekijk Shownieuws terug via TVblik.