Lucille Werner presenteert Mijn laatste keer

Lucille Werner presenteert Mijn laatste keer

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Vanavond start het nieuwe seizoen van Mijn laatste keer bij SBS6. Presentatrice Lucille Werner neemt dit seizoen de presentatie in handen.

Zij volgt hiermee presentator Rob Kamphues op. In Mijn laatste keer volgt Lucille mensen die niet lang meer te leven hebben. Een heel nieuw soort programma voor de blonde presentatrice. Zij gaat samen met de mensen op reis om hun laatste wens in vervulling te zien gaan.

In de eerste aflevering ontmoet Lucille de 49 jarige Danny. Hij lijdt aan prostaatkanker en is uitbehandeld. Maar hij heeft nog wel een grote wens. Mijn zijn grote liefde Guido wil hij nog zoveel mogelijk dingen ondernemen. Dit probeert Lucille dan in kaart te brengen.

Mijn laatste keer is het tweede grote programma voor Lucille. Sinds haar overstap van AVROTROS naar SBS6 zag de kijker haar af en toe aan de desk van Shownieuws zitten. Dit smaakte duidelijk naar meer voor zowel Lucille als SBS. Nu is Lucille iedere zondagmiddag om 17.30 uur te zien in Show XL. Hierin duikt Lucille samen met Fred van Leer dieper in het showbizznieuws van de afgelopen week.

De kijker kent Lucille natuurlijk ook als spelletjeskoningin. Zo was zij jaren het gezicht van het bekendste woordspel, Lingo. Daarnaast presenteerde Lucille quizzen als Get The Picture en Pointless. Over Pointless gaf AVROTROS nog aan dat er zeker een tweede seizoen van zou komen. Maar of dit nu ook nog doorgaat is nog maar even de vraag.

Of Lingo een televisie comeback krijgt is ook niet duidelijk. Op dit moment is het Rad van Fortuin iedere werkdag om 20.00 uur te zien. Wie weet neemt Lingo het spreekwoordelijke stokje wel over. De kijker moest namelijk erg wennen dat Lingo ineens van de buis verdween.

Mijn laatste keer is vanaf vanavond, wekelijks te zien om 21.30 uur bij SBS6.

Bekijk Mijn laatste keer terug via TVblik.