Politie: ‘Prince mogelijk vermoord’

Politie: ‘Prince mogelijk vermoord’

Geschreven door Daniël Schalk

Er komt een moordonderzoek naar de dood van popicoon Prince, dat meldt de Britse krant Daily Star. De politie zou tegen de krant hebben gezegd dat er een moordonderzoek komt, nadat er voorgeschreven medicijnen zijn gevonden op de plek waar de Amerikaanse zanger is overleden.

Rechercheurs bekijken of de popster wellicht een te grote hoeveelheid aan medicijnen voorgeschreven heeft gekregen, wat hem mogelijk fataal is geworden. Volgens de Daily Star wil de politie een eventuele moord op de wereldberoemde Amerikaanse zanger niet uitsluiten.

“Een speciale eenheid heeft de opdracht gekregen om uit te zoeken wat er tijdens de laatste dagen van het leven van Prince precies is gebeurd en hoe het leven van de zanger er de afgelopen twee jaar heeft uitgezien”, zegt een bron van de politie over het ‘moordonderzoek’ tegen de Britse krant.

Prince is afgelopen donderdag op 57-jarige leeftijd overleden. Het lichaam van Prince zou donderdag vroeg in de morgen zijn ontdekt in Paisly Park in Minnesota, waar hij woonde. De zanger was een van de grootste artiesten van de jaren tachtig en werd wereldberoemd dankzij zijn album Purple Rain.