Carlo Boszhard bevestigt nieuw seizoen De TV Kantine

Carlo Boszhard bevestigt nieuw seizoen De TV Kantine

Geschreven door Daniël Schalk

Er komt definitief een nieuw seizoen van De TV Kantine mét Irene Moors, dat heeft Carlo Boszhard woensdagavond bevestigt in RTL Late Night. Boszhard was woensdag precies 25 jaar in dienst bij RTL en schoof daarom aan bij Humberto Tan-vervanger Peter van der Vorst in RTL Late Night.

Ondanks dat Irene is overgestapt naar SBS6, is zij te zien in het nieuwe seizoen. Irene staat namelijk alleen als presentatrice onder contract bij SBS. “Als ze zou wordt gevraagd om elders bijvoorbeeld te zingen of te acteren, dan valt daar altijd over te praten”, zei SBS6 onlangs tegen Televizier.

Albert Verlinde verspreidde vorige week de geruchten dat er gesprekken werden gevoerd tussen RTL en Carlo en Irene over een mogelijk nieuw seizoen van De TV Kantine. RTL bevestigde een dag later tegenover Showbizznetwork.nl dat er inderdaad gespreken werden gevoerd met Carlo en Irene.

Irene Moors maakte dit jaar de overstap van RTL naar SBS, waardoor een nieuw seizoen van De TV Kantine onzeker leek. De naam van RTL4-presentatrice Chantal Janzen werd al genoemd als mogelijke opvolger, maar Carlo gaf direct aan dat hij De TV Kantine alleen met Irene kon doen.

Bekijk De TV Kantine op TVblik.nl/de-tv-kantine