Thijs Zeeman is uitgespeeld bij De Slimste Mens

Thijs Zeeman is uitgespeeld bij De Slimste Mens

Geschreven door Sebastiaan Boers

Maandagavond wist Joël Broekaard flink te scoren in De Slimste Mens. Hij wist in totaal 509 seconden te verzamelen. Dat was meer dan genoeg om de aflevering van maandagavond te winnen. De andere twee spelers; Thijs Zeeman en Lamyae Aharouay hadden het nakijken. Zij hadden niet zoveel seconden verzameld. Dankzij de 509 seconden heeft Joël zich direct geplaatst voor de aflevering van dinsdagavond.

De finale werd gespeeld tussen Thijs en Lamyae. Het voordeel leek er te zijn voor Thijs. Toch raakte hij snel zijn seconden kwijt. Zijn tegenstander speelde het spel duidelijk beter. Even leek het nog spannend te gaan worden. Maar de seconden van Thijs tikten steeds verder terug. 

Op het laatste moment speelde Lamyae een gemeen spelletje. Zij wist onder de seconden van Thijs te komen. Even leek het erop alsof het een nek aan nek race zou gaan worden. Maar uiteindelijk wist Lamyae haar tegenspeler Thijs weg te spelen. Na vijf keer spelen houdt het spel voor Thijs hier op.

In de aflevering van dinsdagavond zullen Joël en Lamyae wederom te zien zijn. Zij zullen dan de strijd aangaan met een nieuwe speler, dj van 3FM Frank van der Lende. Zondagavond was de dj nog te zien in Ranking The Stars van BNN. Hoe hij De Slimste Mens zal gaan spelen zal dinsdagavond duidelijk worden. Dan is de nieuwe aflevering van De Slimste Mens weer te zien.

De Slimste Mens is iedere werkdag om 20.25 uur te zien bij de KRO-NCRV op NPO 2.

Bekijk De Slimste Mens terug via TVblik.