Thomas Cox, Renée van der Schoot, Femke van Leeuwen en Boris Lange in ‘Road To Robinson'

Thomas Cox, Renée van der Schoot, Femke van Leeuwen en Boris Lange in ‘Road To Robinson'

Geschreven door Pieter Jongsma

In aanloop naar het bloedstollende programma ‘Expeditie Robinson’, vanaf donderdag 8 september te zien bij RTL 5, start vandaag (2 augustus) om 21.00 uur de online-editie: ‘Road To Robinson’. In deze serie van zestien afleveringen gaan vier populaire YouTube-sterren en twee onbekende Nederlanders de strijd met elkaar aan op weg naar het enige echte Robinson-eiland.

Thomas Cox (Concentrate), Renée van der Schoot (FERZUZ), Femke van Leeuwen (FERZUZ) en Boris Lange (Lifehunters) zijn in Manilla (Filipijnen) gedropt, samen met de twee winnaars van de Expeditie Robinson Facebook-actie Joost Blaauwhof en Natalja van Heertum. Bij aankomst start direct de onderlinge competitie en splitsen de deelnemers op in twee groepen.

Binnen een bepaalde tijd moeten zij de boot halen voor de trip naar het enige echte Robinson-eiland, waar het presentatie-duo Nicolette Kluiver en Dennis Weening hen ontvangt. Onderweg doorstaan de deelnemers vijf proeven en strijden ze voor luxe, vervoer en de Robinson-munt. Eenmaal op het eiland houden ze alle zes hun eigen expeditie en staan er nog drie proeven te wachten - die de deelnemers van Expeditie Robinson ook moeten gaan doen - met als uiteindelijk doel: Winnaarseiland!

‘Road To Robinson’, vanaf dinsdag 2 augustus om 21.00 uur op http://youtube.com/RTLBasecamp
‘Expeditie Robinson’, vanaf donderdag 8 september om 20.30 uur bij RTL 5

Bekijk Expeditie Robinson op TVblik.nl/expeditie-robinson