Nielson en Gerard Ekdom in jury It Takes 2

Nielson en Gerard Ekdom in jury It Takes 2

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Zanger Nielson en NPO Radio 2-dj Gerard Ekdom nemen dit jaar plaats in de jury van It Takes 2. Zij nemen het stokje over van John Ewbank en Roel van Velzen, die vorig seizoen in de jury van de RTL4-show zaten. Angela Groothuizen is ook in het tweede seizoen jurylid in het RTL4-programma.

Nielson is momenteel te zien als jurylid in The Band op FOX, maar volgens hem zitten er grote verschillen tussen de twee tv-programma’s. “Dit is een gezelligheidsprogramma met veel sfeer. In The Band is dat heel anders. Daar bepaal je of iemands droom uitkomt”, zegt de zanger.

Niet alleen de jury is op de schop gegaan. Het tweede seizoen van It Takes 2 wordt gepresenteerd door Gordon en Jamai. Gordon, die vorig seizoen de kandidaten backstage begeleidde, neemt het stokje van Chantal Janzen op het podium over en Jamai vervangt Gordon achter de schermen.

Waylon, Trijntje Oosterhuis en Glennis Grace zijn opnieuw de professionals, met wie de kandidaten zullen optreden. Welke bekende Nederlanders er mee zullen doen aan het tweede seizoen van It Takes 2 wordt later bekendgemaakt. Het eerste seizoen werd vorig jaar gewonnen door Jan Versteegh.

Het nieuwe seizoen van It Takes 2 is vanaf zondag 30 april te zien op RTL4.

Bekijk It Takes 2 op TVblik.nl/it-takes-two

Foto: FOX