NH met zomertalkshow Onder de Blauwe Hemel

NH met zomertalkshow Onder de Blauwe Hemel

Geschreven door Daniël Schalk

De Noord-Hollandse omroep NH komt de komende vier weken met een dagelijkse zomertalkshow. In het programma Onder de Blauwe Hemel schuiven vanaf vanavond, maandag 24 juli, iedere werkdag bij de wisselende presentatoren drie gasten aan voor de meest uiteenlopende gesprekken.

Onder de Blauwe Hemel wordt afwisselend gepresenteerd door Aart van Eldik, Patricia Nagelkerke, Klaas Jan Bos, Jurjen van Loon, Nicole Terborg en Sanae Orchi. Ook oud-Hart van Nederland-presentatrice Maureen du Toit en pianist Cor Bakker maken onderdeel uit van het presentatieteam.

Het programma wordt niet alleen iedere avond door iemand anders gepresenteerd, ook heeft de talkshow iedere uitzending een ander decor. De opnames vinden onder andere plaats tussen de marineschepen in de haven van Den Helder en bovenop de paddock bij het circuit van Zandvoort.

De uitzending van vanavond komt uit Volendam en wordt gepresenteerd door Maureen du Toit. De presentatrice ontvangt vanavond boer Harry Heeman, regisseur Jeroen Man en oud-politicus Jan Roos. De komende weken zullen ook onder andere Tess Milne, Jaap Jongbloed en Dieuwertje Blok langskomen.

Onder de Blauwe Hemel is iedere werkdag vanaf 17:15 uur, iedere uur, te zien op NH.

Foto: Screenshot Onder de Blauwe Hemel / NH