Eindelijk: Ludo Sanders keert terug naar Meerdijk
Bron: RTL / Geert de Lange

Eindelijk: Ludo Sanders keert terug naar Meerdijk

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Het lange wachten kent eindelijk een goed einde, want zakenman Ludo Sanders (Erik de Vogel) keert terug naar Meerdijk. Na een woordenwisseling en een handgemeen met kleinzoon Valentijn (Vincent Visscher) sloeg Ludo overboord. Wekenlang leefde de familie Sanders tussen hoop en vrees. Uiteindelijk werd het pijnlijke besluit genomen om Ludo dood te verklaren.

Maar ineens kwam daar een positief geluid. Een vrouw beweerde een bericht van Ludo te hebben ontvangen. Janine (Caroline de Bruijn) weet niet wat ze hoort. Een briefje van Ludo: dat houdt in dat hij nog leeft. Ze haast zich in een helikopter om Ludo te gaan zoeken. Leon is aan de zijde van Janine om de zakenman te vinden. 

Even leek de zoektocht tot niets uit te lopen. Maar Janine hield vol en bleef doorzoeken. Met succes wel te verstaan. Janine en Leon zien Ludo op een verlaten booreiland. Meteen daalt de helikopter naar het booreiland. Eindelijk kan Janine haar man in de armen sluiten. Is de hulp wel op tijd? Vlak voor de helikopter landt, lijkt Ludo weg te zakken. 

Met de vondst van Ludo komt er een (voorlopig) einde aan een bizarre verhaallijn. Maanden wist Ludo van de radar te verdwijnen. Hij was, nadat hij overboord sloeg, bij het booreiland aangekomen. Niemand wist waar hij was. Toch was Ludo niet helemaal alleen. 

Hij sloot vriendschap met een kraai. Deze kraai is uiteindelijk de echte held in het verhaal. Dankzij de kraai is Ludo gevonden en kan hij terugkeren naar zijn oude, vertrouwde, leven. Wat staat hem straks allemaal te wachten in Meerdijk? In ieder geval een hoop ellende. Dat staat al meer dan vast.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.