GTST komt met eigen winter-cliffhanger

GTST komt met eigen winter-cliffhanger

Geschreven door Sebastiaan Boers

De soapserie van RTL 4, Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST), komt met een eigen winter-cliffhanger. Dit nieuws maakten actrices Anouk Maas en Dilan Yurdakul woensdag bekend via Facebook.

De kans is groot dat de personages van Anouk (Zoë) en Dilan (Aysen) in deze speciale winter-cliffhanger zitten. De verhaallijn van Zoë is momenteel best spannend. 

Veel inwoners van Meerdijk weten hoe zij aan haar geld komt. Naast haar werk in het ziekenhuis houdt ze mannen gezelschap. Maar één 'klant', Jan Maes, wil meer van Zoë. Net nu ze dacht van hem af te zijn komt Zoë hem op haar werk in het ziekenhuis tegen. Haar collega en vriendin Aysen neemt ze dan snel in vertrouwen. Maar ze wil niet dat Aysen actie onderneemt tegen Jan.

Daarnaast is er momenteel nog een vrij heftige verhaallijn. Deze heeft alles te maken met Kimberly, gespeeld door Britt Scholte. Haar ex-vriendje Rover (Buddy Vedder) heeft een naaktfoto van haar online gezet. De gevolgen hiervan waren niet te overzien. Kimberly ging door een diep dal. Maar het leek langzaam maar zeker de goede kant op te gaan.

Toch bleek het even anders in elkaar te zitten. Kimberly schaamde zich zo voor de naakfoto's dat ze maar aan één ding kon denken. Ze had goed over haar plan nagedacht. Via het internet kwam Kimberly aan slaappillen. Deze wilde zij innemen om een einde aan haar leven te maken. Haar vrienden maakten zich ondertussen doodongerust over het lot van Kimberly.

Na een lange zoektocht leken Bing (Everon Jackson Hooi) en Nina (Marly van der Velden) Kimberly te hebben gevonden. Maar het zag er niet goed uit. In de aflevering van woensdagavond bleek Kimberly alle slaappillen te hebben ingenomen. Of Bing en Nina nog op tijd waren om Kimberly te redden is nog niet duidelijk.

Het is voor het eerst dat GTST met een winter-cliffhanger komt. De kijker is wel de zomer-cliffhanger gewend. Deze zomer-cliffhanger is vaak een extra spannende aflevering, vlak voor de zomervakantie. Ook dit jaar was de zomer-cliffhanger behoorlijk spannend. Veel inwoners zaten gevangen in de brandende Boks. Er werd meteen duidelijk dat er één iemand deze brand niet zou overleven.

Het heeft even geduurd, maar het bleek om Maxime (Marjolein Keuning) te gaan. Zij wist niet op tijd uit de brand te ontsnappen. Haar dood kwam als een shock in Meerdijk. Vooral de familie Sanders had hier grote moeite mee. Of de aankomende winter-cliffhanger net zo spannend gaat worden moet nog blijken.

Anouk en Dilan zijn ook nog op zoek naar echte GTST fans. Deze fans maken kans om naar een speciaal evenement te komen. Op 29 december 2017 mogen de fans dé spannende GTST aflevering als eerste bekijken. Deze aflevering is daarna pas te zien via Videoland en RTL XL.

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.