GTST-blog: Dramatische bruiloft

GTST-blog: Dramatische bruiloft

Geschreven door Sebastiaan Boers

Wat een mooie dag had moeten worden eindige in een drama. Amir (Alkan Çöklü) en Farah (Zahra Lfil) stonden op punt om weer met elkaar te trouwen. Maar vlak na het ja-woord ging het gruwelijk mis. De dag begon heel mooi. Alle vrienden van Amir en Farah hadden zich verzameld voor het huwelijk. Zelfs Anton (Joep Sertons) had een paar mooie woorden voor het bruidspaar.

Maar wanneer Farah een selfie wil maken gaat het mis. Ze staat klaar op het balkon in de kerk. Ze stelt de telefoon in en is helemaal klaar voor de selfie. Net wanneer Amir naar Farah wil lopen verliest Farah haar evenwicht. Voor het oog van alle vrienden valt Farah van het balkon. Ze komt met een klap op de stenen vloer van de kerk neer. Meteen haast Anton zich naar Farah en laat een ambulance bellen. Amir kan niet geloven wat hij ziet... 

Na jarenlang zoeken stond Farah ineens weer voor de deur bij Amir. De twee waren elkaar jaren geleden uit het oog verloren tijdens de oorlog. Amir is uiteindelijk in Nederland terecht gekomen. Maar zijn vrouw moest hij achterlaten. Een lange tijd heeft hij naar gezocht. Maar elke keer kwam hij tot hetzelfde feit; niemand kon hem vertellen waar Farah was.

Dan is er ineens Sjors (Melissa Drost). De twee draaiden heel lang om elkaar heen. Sjors heeft gevoelens voor Amir en het is wederzijds. Maar Amir blijft in gedachten bij zijn overleden vrouw. Toch beseft Amir dat het leven doorgaat. Hij is helemaal klaar voor een nieuwe start. Net wanneer hij dit aan Sjors wil laten weten, gebeurd het onmogelijke. Farah staat ineens voor Amir en Sjors.

Amir is sprakeloos door de plotselinge terugkeer van zijn overleden vrouw. In het begin moeten de twee aan elkaar wennen. Maar Amir wil Farah niet meer kwijt. Hij wil heel graag opnieuw beginnen. Maar wat is er nu met Sjors? Zij blijft op gepaste afstand. Zij heeft er duidelijk moeite mee. Haar nieuwe liefde heeft zijn oude liefde terug. Dus besluit ze haar gevoelens voor Amir te vergeten.

Het is al snel duidelijk dat Amir met Farah verder wil. De twee vinden hun weg weer terug naar elkaar. Voor dit nieuwe begin wil Amir opnieuw trouwen. Hij vraagt Farah op een romantische manier ten huwelijk. Ze is dolgelukkig en wil niets liever dan trouwen met Amir. De vrienden van Amir zijn druk bezig om alles tot in de puntjes te regelen. Zelfs Sjors doet veel moeite om Amir en Farah te helpen.

De dag van het huwelijk is eindelijk begonnen. Het leek wel een sprookje. Amir zag er heel netjes uit in zijn pak. Farah had een mooie jurk aan. Alles zag er perfect uit; er kon niets meer mis gaan. Na het ja-woord wilde Farah haar bruidsboeket weggooien. Deze werd heel toevallig opgevangen door Aysen (Dilan Yurdakul)! Haar relatie met Sjoerd (Guido Spek) bevindt zich momenteel in zwaar weer. Maar er lijkt weer een zonnetje door te breken bij hun.

Dan wil Farah dolgraag foto's maken. Ze wil graag een selfie maken vanaf het balkon in de kerk. Dus besluit ze de telefoon klaar te maken. Alles is helemaal goed voor de selfie. Iedereen is in een vrolijke bui. Amir lacht zijn vrouw toe en wil naar toe gaan. Net wanneer Amir haar kant op wil komen, verliest Farah haar evenwicht. Ze kan zich niet meer vasthouden en valt van het balkon.

Met een doffe klap komt Farah op de betonnen vloer van de kerk terecht. Meteen haast Anton zich naar Farah. Het ziet er slecht uit voor Farah. Amir is ontroostbaar; raakt hij op de dag van zijn huwelijk zijn vrouw kwijt? Gaat Farah deze val overleven? Dat zal de volgende week duidelijk worden....

Goede Tijden, Slechte Tijden is iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Foto: Feriet Tunc