Helene Fischer staat bovenaan in Q25

Helene Fischer staat bovenaan in Q25

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Het is de Duitse zangeres Helene Fischer gelukt om een hit te scoren in Nederland. Haar single, Atemlos Durch Die Nacht, staat op één in de Q25 van radiozender Qmusic.

Vorige week kwam de zangeres nog binnen op plek twaalf. Nu stijgt ze maar liefst elf plekken en staat nu bovenaan. Wat begon als een grap, is uitgegroeid tot een enorme hit. Het Duitse nummer is regelmatig te horen op de radiozender. 

Eigenlijk wordt Helene als 'fout' bestempeld. Maar nu blijkt dat veel luisteraars van Qmusic enorm gek zijn op haar single. Het nummer zal ook centraal staan op de Foute Party. Op vrijdag 29 en zaterdag 30 juni houdt Qmusic weer de Foute Party. Dit is een jaarlijks terugkerend feest. Er worden in totaal weer 40.000 bezoekers verwacht. Onder andere Toy Box en Peter Andre zullen hierbij gaan optreden.

Doordat Helene bovenaan de Q25 staat, ziet de top vijf er anders uit. De Duitse zanger Michael Schulte moest de eerste plek afstaan aan Helene. Zijn single, You Let Me Walk Alone, staat deze week op twee. Tijdens het Eurovisie Songfestival wist dit nummer indruk te maken. Dat zorgde ervoor dat Michael de afgelopen drie weken bovenaan de hitlijst stond.

Plek drie is er deze week voor Jason Mraz. Daar staat de zanger met zijn nieuwste single, Have It All. Op plek vier staan Calvin Harris en Dua Lipa met hun single One Kiss. De top vijf wordt afgesloten door Ed Sheeran. Daar staat hij met zijn single Happier.

Dit blijkt uit de Q25 die iedere vrijdag te horen is op Qmusic. 

Foto: Wikimedia

Bekijk hierover de videoclip van Helene Fischer:

https://www.youtube.com/watch?v=haECT-SerHk