Helene Fischer in concert bereikt 382.000 kijkers

Helene Fischer in concert bereikt 382.000 kijkers

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

De Duitse zangeres Helene Fischer stond zaterdagmiddag centraal op NPO 1. In een speciale aflevering van Sterren.nl in concert stond Helene centraal. Er werden beelden getoond van een concert wat de zangeres gaf in Oberhausen.

In totaal keken er rond 16.00 uur al zeker 382.000 mensen naar dit concert. Met deze kijkcijfers staat de zangeres op plek achttien in het kijkcijferoverzicht. Het marktaandeel voor AVROTROS komt uit op 17,6 %.

Op zaterdag 15 september stond Helene nog in het Gelredome in Arnhem. Dit concert was compleet uitverkocht. Niet alleen in Duitsland zijn er fans van deze zangeres. Ook in Nederland leren steeds meer mensen haar kennen. Op 15 oktober is Helene weer te zien in het Duitse Herborn. Maar dit concert is al compleet uitverkocht. Op 7 en 8 december treedt Helene op in Düsseldorf. Hier zijn nog wel kaarten voor te verkrijgen, maar de verkoop hiervan gaat wel hard.

Op de Foute Party van radiozender Qmusic stond Helene ook al centraal. Haar hit, Atemlos Durch Die Nacht, werd dé titelsong van het feest vol foute nummers. De weken daarvoor stond Helene meerdere weken bovenaan in de Q25, een hitlijst van Qmusic. In de talkshow M van Margriet van der Linden werd ook een paar keer aandacht besteed aan Helene.

Dit blijkt uit de kijkcijfers die Stichting Kijkonderzoek dagelijks op haar website publiceert.

Bekijk hieronder Atemlos Durch Die Nacht van Helene Fischer:

https://www.youtube.com/watch?v=haECT-SerHk

Foto: Wikimedia commons