RTL 4 komt met 'Mijn Zaak Is De Beste'

RTL 4 komt met 'Mijn Zaak Is De Beste'

Geschreven door Sebastiaan Boers

Vanaf woensdag 18 juli komt RTL 4 met een nieuw programma. In Mijn Zaak Is De Beste gaan ondernemers elkaars onderneming beoordelen. Welke is bijvoorbeeld het service gericht, welke onderneming scoort hoog op hygiëne en wie heeft er de meeste kennis van zijn of haar vak? In Mijn Zaak Is De Beste beoordelen drie concurrerende ondernemers uit dezelfde branche elkaars onderneming op verschillende aspecten.

De ondernemers onderzoeken elkaars onderneming van top tot teen. Daarnaast geven zij ook een uniek kijkje achter de schermen. Iedere week komt er een bekende liefhebber langs die affiniteit heeft met de branche. Zij geeft dan ook een cijfer voor de onderneming. Degene die het beste indruk achterlaat bij zijn concurrente en dus de meeste punten krijgt mag zijn onderneming de beste noemen.

Zo komen er ondernemingen voorbij zoals vishandels, sportscholen en musea. In de eerste aflevering, van woensdag 18 juli, zijn drie hondentrimsalons te zien die kritisch beoordeeld worden. Model en ambassadeur van de Hulphond Nederland, Kim Kötter komt samen met haar hond Snoet een kijkje nemen. Zij zal ook de salons gaan beoordelen.

Een week later beoordelen Jan Keizer en Anny Schilder drie vishandels. Anny werkte zelf voor haar zangcarrière in een viskraam. Zij kan dus prima een extra kritische blik op de ondernemingen werpen. Welke zaak kan zijn concurrentie én de bekende liefhebbers ervan overtuigen dat zijn onderneming de beste is?

Mijn Zaak Is De Beste is iedere woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

Foto: RTL